PODATAK ZA PONOS: Lista strelaca kojoj bi sigurno pozavideli mnogi klubovi i u jačim rangovima takmičenja!

Autor:

Sport

14.12.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mladima svet ostaje..

PODATAK ZA PONOS: Lista strelaca kojoj bi sigurno pozavideli mnogi klubovi i u jačim rangovima takmičenja!

Foto: FK Ozrem

Nakon dugogodišnjeg bitisanja u Opštinskoj ligi, ekipa Ozrema već šest godina takmiči se u Moravičkoj okružnoj ligi, gde trenutno zimsku pauzu provodi u gornjem delu tabele.

Republika

Učinak od devet trijumfa, dva remija i četiri poraza bio je dovoljan za plasman na šesto mesto na tabeli i 29 osvojenih bodova, devet više ima jesenji prvak, prošlogodišnji član zonskog ranga. Odigrao je sastav Ozrema u promenjivoj formi prvi deo prvenstva, sredinom istog su bili u krizi rezultata kada su na tri vezana susreta osvojili samo dva boda, ali su serijom pobeda kasnije to "ispravili".

Što se tiče napadačkog arsenala, Ozrem ima četvrti najbolji napad u ligi, koji je mrežu rivala tresao u 35 navrata, ali je i njihova odbrana kapitulirala u mnogim situacija, čak 18 puta je golman vadio loptu iz svoje mreže. 

Listu strelaca Ozrema predvodi mladi Veljko Milovanović (21), koji je devet puta tresao mrežu rivala tokom jesenjeg dela prvenstva. Reč je o fudbaleru koji je početkom kalendarske godine zadužio opremu tima, pre toga je bio član Takova i Metalca iz Gornjeg Milanovca, gde je i počeo fudbalsku karijeru.

Republika

Foto: FK Ozrem

Mladići predvode listu strelaca

Na drugom mestu liste strelaca, sa jednim golom manje u odnosu na Milovanovića nalazi se još jedan mladi fudbaler, reč je o Vuku Glišović-Lukiću (20), koji je godinu dana mlađi od svog saigrača koji je prvi po broju datih golova. Vuk je proteklog leta stigao iz Takova, on je takođe ponikao u Metalcu, ali je u karijeri bio i član Jedinstva (Konjevići).

Ostanak Vuka i Veljka će dosta značiti samoj ekipi za proleće, uprava kluba će sigurno oko njih "graditi" tim za nastavak prvenstva, a zašto da ne i za mogući plasman u zonski rang takmičenja, ako ne ove sezone, onda već sledeće naredne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading