ODBRANA JE MOŽDA "ŠKRIPALA", ALI JE NAPAD JEDAN OD BOLJIH U LIGI: Transparent "No Trsha, no party" tek sada dobija još više na značaju!

Autor:

Sport

14.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima Sušice svi mogu da postignu gol.

ODBRANA JE MOŽDA "ŠKRIPALA", ALI JE NAPAD JEDAN OD BOLJIH U LIGI: Transparent "No Trsha, no party" tek sada dobija još više na značaju!

Foto: FK Sušica 1929

Na Sušičkom brdu ove godine se nakon dosta viših rangova takmičenja, igra trenutno Treća liga Kragujevca. Fudbaleri Sušice 1929 nakon jesenjeg dela prvenstva zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa osvojenih 25 bodova, što je sedam manje u odnosu na lidera.

Republika

Učinak od osam trijumfa, četiri poraza i jednog remija bio je dovoljan za gornji deo tabele, ali će se odlučujuće bitke za najviši plasman sigurno voditi tokom prolećnog dela kada će se timovi boriti za 39 bodova. Što se tiče ostalih statističkih kolona, fudbaleri Sušice 1929 su na 13 prvenstvenih utakmica mrežu rivala tresli u 42 navrata, dok je njihov golman savladan u 19 situacija. 

Drugi najbolji napad u ligi predvodi Stefan Todorović, koji je na deset utakmica postigao devet golova, time je pokazao da navijački slogan i transparent "No Trsha, no party", nije uzalud napravljen. Drugi najefikasniji igrač je ujedno i jedan od najmlađih u ekipi, Dimitrijević je mrežu rivala tresao u četiri navrata, a bio je pretežno zadužen za izvođenje prekida.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

TOP 3 na listi strelaca

Po tri gola u dresu "plavih anđela" postigli su Mikićević i Simić, Đorđe Simić je nastupio tokom jeseni na 12 utakmica, dok je četiri puta manje igrao krilni fudbaler, Mikićević. Sa po dva pogotka listu strelaca dopunjuju aritonović, Jovanić, Ilić, Laušević, Popović, Tomić i Stamenković. Priliku da jednom vide svoje prezime na semaforu imali su Jovanović, Lazić, Jovanović, Mujović, Radojević, Stojanović, Tomić i Arsić.

Po učinku pred golom rivala može se reći da Sušica nema problem sa realizacijom na protivničkoj polovini, ali se mogu videti određeni nedostaci u defanzivnoj liniji. Po broju primljenih pogodaka ekipa se nalazi na petom mestu u prvenstvu, i ukoliko na proleće žele proboj ka samom vrhu tabele, to je segment koji sigurno mora biti poboljšan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading