NIŽE LIGE NA DRAPŠIN ARENI: Večiti studenti gaze kao nekada - OFK Student, spoj nespojivog! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije “Niže lige” posetila je OFK Student koji se posle tri godine vratio na fudbalske terene.

NIŽE LIGE NA DRAPŠIN ARENI: Večiti studenti gaze kao nekada - OFK Student, spoj nespojivog! (VIDEO)

Foto: Republika

OFK Student se vraća na staze stare slave i to na inicijativu predstavnika kluba Stevana Vlajića.

To potvrđuje i činjenica da se ekipa "večitih studenata" vratila na Drapšin arenu, na kojoj samo nižu pobede. Ekipa koja predstavlja spoj nespojivog, od maloletnih igrača, političkih predstavnika, do predstavnika raznih verskih zajednica, ovi momci žive za nedelju, tri boda i treće poluvreme, u kom su, kako kažu, nepobedivi.

Da je klub drugačiji od ostalih, dokazuje i prizor na samom ulazu na teren - vagon koji predstavlja službene prostorije, kancelarije uprave i svlačionice. I naravno, simbol kluba Miloslav Vlajić, doživotni počasni predsednik kluba. Koliko voli svoj klub, govori i činjenica da je javno zatražio da ga sahrane u dresu voljenog kluba.

Priznaju, ambicije za ulazak u viši rang nisu imali, ali ne kriju da su ponosni na uspeh koji su ostvarili u samo šest meseci od povratka na fudbalsku scenu i, kako kažu, bez obzira na sve, nastaviće da grade zdravu, sportsku priču. Kako je izgledala poseta OFK Student, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će biti premijerno prikazana večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading