Predstavnica Izraela u suzama sletela u svoju zemlju: Posle svih skandala ovo je sačekalo na domaćem aerodromu (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eden Golan veoma emotivno je doživela povratak kući sa ovogodnišnje Evrovizije u Malmeu.

Predstavnica Izraela u suzama sletela u svoju zemlju: Posle svih skandala ovo je sačekalo na domaćem aerodromu (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Po završetku ovogodišnjeg Evrosonga, predstavnica Izraela Eden Golan dočekana je na aerodromu u svojoj domovini uz veliku pažnju medija i fanova, a ona je od prevelike emotivnosti završila u suzama.

Republika

Foto: printskrin instagram

Eden Golan u suzama na aerodromu u svojoj zemlji

Naime, Golanova je, uprkos brojnim skandalima koji su je pratili tokom takmičenja, ostvarila zapažen rezultat u Malmeu osvojivši peto mesto na prestižnom muzičkom takmičenju.



Emotivni doček na aerodromu



Nakon izlaska iz aviona, Eden je nosila zastavu Izraela kojom je mahala, a zatim je svojim sugrađanima zapevala pesmu kojom se predstavljala na Evroviziji u Švedskoj.

- Najtoplija dobrodošlica kući - napiala je Golan u objavi na društvenoj mreži, a u sledećoj dodala: 

Moje srce je puno! Moja stena, moja porodica! Volim vas ljudi!

Republika

Foto: printskrin instagram

Eden Golan dirnuta dočekom u Izraelu

Inače, predstavnicu Izraela na aerodromu su osim članova porodice sačekali brojni fanovi i mediji, stvarajući veoma emotivnu atmosferu. Golan je izrazila duboku zahvalnost svojim pristalicama, ističući koliko joj znače podrška i ljubav koju dobija od njih.



Postigla uspeh uprkos svim izazovima



I pored brojnih negativnih komentara i skandala koji su je pratili tokom takmičenja, Eden Golan je uspela da se izdigne iznad izazova i ostvari zapažen rezultat na Evroviziji 2024.

Njen uspeh predstavlja primer snage i istrajnosti u svetu muzike i takmičarskog duha.

Njen emotivan povratak u Izrael, uz srdačan doček i podršku fanova, predstavlja snažan simbol ljubavi prema zemlji i njenoj muzičkoj kulturi.

Eden Golan je svojim nastupom na Evroviziji uspela da inspiriše ljude širom sveta i da pokaže snagu umetnosti kao univerzalnog jezika koji prevazilazi sve granice.

Povratak Edena Golan u Izrael nakon uspešnog nastupa na Evroviziji 2024. bio je ispunjen emocijama, podrškom i zahvalnošću. Njen lični trijumf predstavlja inspiraciju i podseća nas da istrajnost i ljubav prema umetnosti mogu prevazići sve prepreke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading