MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI KRSTILA SINOVE: Ceremonija održana u Hramu Svetog Save - dečaci obučeni u narodnu nošnju (FOTO)

Autor:

Vesti

12.05.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka Đurđević Stamenkovski je u braku sa Stefanom Stamenkovskim, a par se venčao 2017. godine u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu, a venčao ih je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović.

MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI KRSTILA SINOVE: Ceremonija održana u Hramu Svetog Save - dečaci obučeni u narodnu nošnju (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Milica Đurđević

Novoizabrana ministarka za brigu o porodici i demografiju, Milica Đurđević Stamenkovski, danas je krstila svoje sinove Strahinju i Vukašina u Hramu Svetog Save, i to na dan Svetog Vasilija Ostroškog. Dečaci su bili obučeni u narodnu nošnju i šajkače, dok je ministarka odabrala prelepu haljinu u nežno roze boji za ovu svečanu priliku.



Venčanje i porodični život ministarke

Ministarka Đurđević Stamenkovski je u braku sa Stefanom Stamenkovskim, a par se venčao 2017. godine u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu, a venčao ih je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović. Nedavno je ministarka izjavila da je borba za potomstvo bila njen najveći i najvažniji životni izazov. Otvoreno je govorila o vantelesnoj oplodnji i o tome kako pomaže drugim parovima koji se suočavaju sa istim problemom.

- Borba da se stvori novi život je najvažnija koja postoji. To je smisao svega. Ljudi treba da se ohrabre, ne treba da očajavaju, to ne sme više da bude tabu tema - ispričala je Đurđević Stamenkovski za medije.

Ministarka je svoje sinove, Strahinju i Vukašina, donela na svet 14. juna prošle godine. Ova vest je obradovala kako nju i njenog supruga, tako i mnoge građane koji su pratili njenu borbu za potomstvo.

Svečanost krštenja sinova u Hramu Svetog Save predstavlja važan događaj u porodičnom životu ministarke Milice Đurđević Stamenkovski. Ovaj trenutak će ostati duboko urezan u sećanjima porodice, a njihova vera i tradicija su sastavni deo ovog važnog životnog događaja.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading