REMI U VRŠCU: Rani gol Panića anulirao je rezervista Kilibarda!

Autor:

Sport

18.08.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrščani, kao i "Oklopnici" i dalje bez poraza od starta sezone.

REMI U VRŠCU: Rani gol Panića anulirao je rezervista Kilibarda!

Foto: OFK Vršac

Treće kolo Prve lige Srbije startovalo je danas utakmicom u Vršcu gde je istoimeni sastav ugostio novajliju u ligi, ekipu Smedereva 1924.

U ovaj duel oba tima su ušla sa istim bodovnim saldom, Vršac je savladao Kolubaru (1:0), dok je podelio bodove na gostovanju u Sremskoj Mitrovici (0:0), dok je Smederevo baš kao i njihov današnji rival, pred svojim navijačima upisalo trijumf nad Inđijom (2:0), dok je "Iks" zabeležen takođe na svom stadionu, protiv Mladosti GAT (1:1).

Odlično su gosti otvorili utakmicu i posle samo tri minuta igre su stigli do prednosti. Na ubačenu loptu iz kornera najbolje se snašao Petar Panić, 1:0 za Smederevo.

Republika

Foto: FK Smederevo 1924

Remi u Vršcu

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, za vreme pauze trener domaćih, Zoran Kostić je odlučio da izvrši tri promene i to se na kraju ispotavilo kao odličan potez.

Upravo je rezervista, mladi Uroš Kilibarda pogodio u 69. minutu za izjednačenje i time je postavio i konačan rezultat meča.

Nastavili su igrači Vršca i Smedereva svoju seriju bez poraza od starta nove sezone, trenutno sa po pet osvojenih bodova dele treće mesto na tabeli, uz napomenu da svi ostali timovi tek treba da odigraju mečeve predstojećeg vikenda.

OFK Vršac - Smederevo 1924 1:1 (0:1)

Vršac: Andrijanić, Petrić, Zoćević, Milivojević (od 46' Kilibarda), Braunović (od 83' Grek), Lazevski, Stojković (od 64' Terzić), Glavinić (od 46' Čejić), Diouf, Tomić (od 46' Tasić), Miladinović

Smederevo: Kaličanin, Kostić, Stojković (od 83' Prigić), Dimitrijević, Marković, Panić, Ilić, Ožegović (od 74' Vujičić), Stevanović (od 61' Ristić), Ivić (od 61' Obradović), Radivojević

U sledećem kolu, koje je na programu sledećeg vikenda u Smederevo gostuje Mačva iz Šabca, dok sastav Vršca ide na noge ekipi Mladost GAT iz Novog Sada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading