PROMETNO U OSTRUŽNICI: Čak deset novih igrača je predstavljeno u jednom danu!

Autor:

Sport

28.07.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se još novajlija u redovima Borca!

PROMETNO U OSTRUŽNICI: Čak deset novih igrača je predstavljeno u jednom danu!

Foto: FK Borac Ostružnica

Jedna od boljih sezona od ispadanja iz višeg ranga je odigrana u Ostružnici u prethodnom periodu, ali to nije bilo dovoljno za povratak u Beogradsku zonu.

Republika

Fudbalski klub Borac se već šest vezanih godina takmiči u okviru Prve beogradske lige (grupa A), u nedavno završenom prvenstvu je zabeležio odlične rezultate. Tim iz Ostružnice je sezonu završio sa učinkom od 17 trijumfa, tri remija i šest poraza, uz impresivnu gol razliku koja je bila na brojci od 67 postignutih i 22 primljenih pogodaka. Uprava kluba je nakon završene lige poručila da ostaje žal što nisu stigli do prva dva mesta na tabeli, ali da je i osvajanje treće pozicije takođe uspeh. 

Uprava kluba je aktivna od starta letnje pijace, igrački kadar iz prošle sezone je pokazao da je spreman za velika dela, ali su ljudi u klubu odlučili da se sve pozicije dodatno ojačaju i već sada je pristiglo deset novih lica u Ostružnicu.

Republika

Foto: FK Borac Ostružnica

Radno u Ostružnici

Jasmin Jahović i Aleksa Milošević (Komgrap), Miloš Živković (Žarkovo), Nikola Rakić (Rušanj), Stefan Drobnjak (Vrčin), Mateja Skadrić (Srem Sremski Mihaljevci), Mihajlo Anđić (Strelac Mislođin), Igor Stefanović (Lokomotiva), Nemanja Žarković (Bravo) i Radovan Banjević (Hajduk Lion) su dosadašnji promovisani fudbaleri koji imaju status pojačanja. 

Uprava kluba je nakon promocije deset novih igrača poručila svojim simpatizerima da u predstojećem periodu mogu očekivati još nekoliko novih fudbalera koji će obući dres Borca za predstojeću takmičarsku godinu. 

Nekadašnji stabilni zonaš je po potezima u aktuelnom prelaznom roku odlučio da krene svim silama ka šampionskom peharu, kako bi se klub već od sezone 24/25 vratio u dobro poznatu sredinu, odnosno u prvenstvo Beogradske zone.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading