ŠOK: Nakon osvojene Duple krune, trener napustio kormilo - klub izdao hitno SAOPŠTENJE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novu sezonu u višem rangu takmičenja, klub kreće sa novim šefom stručnog štaba.

ŠOK: Nakon osvojene Duple krune, trener napustio kormilo - klub izdao hitno SAOPŠTENJE!

Foto: FK Smederevo 1924

Prethodna sezona za fudbalere Smedereva 1924 bila je više nego uspešna.

 

Ekipa iz grada na obalama Dunava okitila se šampionskim peharom u okviru Srpske lige Zapad čime je obezbeđen plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, a istovremeno je ekipa stigla i to trofeja u okviru Kupa FS regiona zapadne Srbije ubedljivim trijumfom u finalnom susretu nad novopazarskom Jošanicom rezultatom 5:0.

Na osnovu svega navedenog, kao grom iz vedra neba, stigla je informacija da Smederevce u narednoj sezoni neće predvoditi dosadašnji šef stručnog štaba Sava Šašić. Tim povodom i Fudbalski klub Smederevo 1924 se obratio javnosti zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Smederevo 1924 obaveštava javnost da nakon dve sezone provedenih u klubu nije došlo do dogovora oko nastavka saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Savom Šašićem. Ovom prilikom iskazujemo neizmernu zahvalnost Savi Šašiću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je postigao na poziciji šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Smederevo - stoji u saopštenju, a zatim se dodaje:

- Talentovani stručnjak je sa "oklopnicima" u prethodnoj sezoni osvojio Kup Fudbalskog Saveza Regiona Zapadne Srbije dok je šampionat završio na prvom mestu Srpske lige Zapad i nakon tri godine obezbedio povratak kluba u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije. Fudbalski klub Smederevo nakon vrlo uspešne sezone i odlične saradnje Savi želi puno sreće, uspeha i sjajnih rezultata u nastavku karijere.

Foto: FK Smederevo 1924

Trofejni stručnjak napustio redove osvajača Duple krune

 

Pred rukovodstvom "oklopnika" sada je težak zadatak da pronađu adekvatno rešenje na poziciji šefa stručnog štaba koji će odgovoriti na iskušenja koja predstoje u Prvoj ligi Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading