NOVI POČETAK: Nekadašnji golgeter Crvene zvezde prihvatio primamljivu ponudu - ubuduće će biti važan šraf u stručnom štabu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi novi pohod ka eliti srpskog klupskog fudbala.

NOVI POČETAK: Nekadašnji golgeter Crvene zvezde prihvatio primamljivu ponudu - ubuduće će biti važan šraf u stručnom štabu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su na visokoj četvrtoj poziciji što ime je donelo plasman u baraž mečeve za popunu superligaškog karavana. Međutim, zeleno-beli u dvomeču sa niškim Radničkim nisu uspeli da se domognu elitnog takmičenja, a svi u gradu na južnim obroncima Fruške gore nadaju se da će propušteno u prethodnoj, uspeti da nadoknade u takmičenju koje uskoro počinje.

 

U tom cilju klub je odlučio da pojača i stručni štab i u radu treneru Jovanu Goliću ubuduće će pomagati nekadašnji golgeter Crvene zvezde, Dušan Đokić:

- Šef stručnog štaba Jovan Golić je želeo da malo osveži štab. Došao je Dušen Đokić, bivši igrač Crvene zvezde i Briža. Koji je bio napadač. Hoćemo da probamo da pomognemo šefu stručnog štaba, da imamo po linijama svakog trenera koji je za to zadužen. Sredina, veza, odbrana, a on to na kraju da napravi u jednu celinu. Ima dosta mladih igrača sa kojima treba dodatan rad - istakao je sportski direktor FK Inđija Toyo Tires Obrad Bošković u razgovoru za portal "Sportin.biz".

Nakon predstavljanja u novom klubu, Đokić je izjavio:

- Prvo bih da se zahvalim na pozivu. Nisam se dvoumio ni jednog trenutka kada sam dobio poziv šefa Golića. Znam istoriju kluba. Znam dosta igrača. Poznajem ekipu. Pratio sam prošlu sezonu koja je bila dosta uspešna, tako da neće biti problema da se prilagodim.

Republika

Foto: Sportin.biz

Dušan Đokić predstavljen u novom klubu

 

- Dušan Đokić:

Datum rođenja: 22. februar 1980. godine

Mesto rođenja: Prokuplje

Igračka karijera: Topličanin (Prokuplje), Dinamo (Pančevo), Rad (Beograd), Zemun (Zemun), Obilić (Beograd), Železnik (Beograd), Voždovac (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Briž (Belgija), Omonija Nikozija (Kipar), Astra Ploešti (Rumunija), Lifan (Kina), Zaglebje Lubin (Poljska), Najran (Saudijska Arabija), Smederevo 1924 (Smederevo)

Trenerska karijera: Dinamo 1945 (Pančevo), Mladost (Omoljica), 1. maj (Ruma), Sloga (Kraljevo), Voždovac U-19 (Beograd), GFK Jagodina (Jagodina), Zvijezda 09 U-19 (Bosna i Hercegovina)

Istovremeno, kako je objavio portal "Sportin.biz" očekuje se da klub imenuje i novog kondicionog trenera čime će biti formiran kompletan stručni štab koji bi trebao inđijske zeleno-bele da vrati u Superligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading