ODLUKA JE DONETA: Promene neće biti - klub u novu sezonu ulazi sa istim stručnim štabom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.06.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poverenje im je ukazano...

ODLUKA JE DONETA: Promene neće biti - klub u novu sezonu ulazi sa istim stručnim štabom!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Od okončanja takmičenja u okviru Srpske lige Zapad, trajala je neizvesnost kada je u pitanju (ne)ostanak članova stručnog štaba valjevskog sportskog kolektiva.

 

Sada su sve dileme razrešene i rukovodstvo Fudbalskog kluba Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva, donelo je odluku da i u sezoni 2023/24 ekipu sa klupe predvodi tandem Predrag Simić - Srđan Jovanović, čime su Valjevci još jednom pokazali ozbiljnost, jer kontinuitet rada jedino može da donese željena ostvarenja na zelenom tepihu.

Kako su nedavno istakli u redovima Budućnosti Krušik 2014, u narednom periodu očekuje se i formiranje rostera za predstojeću sezonu 2023/24 i jsno je da će na "Parku Pećina" doći do promena koja će omogućiti klubu da ostvari bolje rezultate nego što je to bio slučaj u nedavno okončanoj sezoni.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Trenerski tandem nastavlja svoj rad i u novoj sezoni

 

Da podsetimo, valjevski sportski kolektiv je sezonu 2022/23 u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončao sa skorom od devet pobeda, deset remija i 11 poraza. Sa ukupno 37 osvojenih bodova Valjevci su zauzeli osmu poziciju na tabeli, a potpuno je jasno da grad Valjevo sa stotinak hiljada stanovnika zaslužuje da ima predstavnika barem u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala. U tom cilju, ambiciozno rukovodstvo predvođeno Rodoljubom Paunovićem, najavilo je i poboljšanje infrastrukturnih uslova na stadionu "Park Pećina" kako bi se igračima obezbedili bolji uslovi za rad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading