DUPLA KRUNA STANUJE U SMEDEREVU: "Oklopnici" su u Novom Pazaru opravdali ulogu favorita!

Autor:

Sport

15.06.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Jošanice će ipak morati da se zadovolji "samo" titulom prvaka u ligi.

DUPLA KRUNA STANUJE U SMEDEREVU: "Oklopnici" su u Novom Pazaru opravdali ulogu favorita!

Foto: FK Smederevo 1924

Juče je na Gradskom stadionu u Novom Pazaru odigran susret finala Kupa FS Regiona Zapadne Srbije, u kojem su snage odmerili sastavi Jošanice i Smedereva 1924.

Republika

Oba tima su u ovaj duel ušla posle osvajanja svojih prvenstava i plasman u viši rang, pa je ovaj meč bio borba za duplu krunu.

 

 

Smederevci su opravdali ulogu favorita koja im je "nametnuta" od prolaska u finale i istu su uspeli da opravdaju na pravi način.

Tokom prvog poluvremena su dva puta zatresli mrežu protivnika, oba puta se u listi strelaca upisao Nikola Filipović. Igrač Smedereva je pogađao u 27. i 35. minutu i njegovim golovima su gosti otišli na zasluženi odmor.

Za vreme desetominutne pauze oba trenera su u svojim sastavima izvršila po jednu izmenu.

"Otvorili" su se domaći, krenuli su dosta ofanizvnije ka golu rivala kako bi prepolovili zaostatak koji su imali, ali im to nije pošlo za nogom.

Na isteku sat vremena igre Nikola Jovanović pogodio je za 3:0.

Do kraja finalnog meča još dva puta se tresla mreža golmana Jošanice, Čuljkovića, oba puta je strelac bio Miloš Janković. Prvo je "sa kreča" u 68. minutu povisio prednost "oklopnika" na 4:0, da bi u 80. minutu postavio konačnih 5:0 za goste. 

 

 

Jošanica (Novi Pazar) - Smederevo 1924 0:5 (0:2)

Jošanica: Čuljković, Biševac (od 62' Sretenović), Ferizović, Goruždić (od 46' Sulejmanović), Šaćirović, Plojović (od 75' Župić), Hadžibulić (od 75' Bandžović), Dolovac, Sadović, Marovac, Terzić (od 62' Ibrahimović)

Smederevo 1924: Jović, Kostić, Stojković (od 60' Jovanović), Marković, Panić, Jovanović, V. Ilić, Filipović, Blagojević (od 46' Sević), F. Ilić (od 80' Šare), Janković

Pored dobijanja pobedničkog pehara ekipa Smedereva 1924 je izborila i plasman u dalji takmičenje Kupa Srbije. Sastav Jošanice, će ipak za ovu sezonu morati da se zadovolji "samo" titulom prvaka lige i plasmanom u viši rang.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading