PREČKA SE U PIVNICAMA I DALJE TRESE: Okvir gola u finišu meča "sprečio" ekipu Slavije da odvede meč u produžetke! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BSK se posle dve sezone vraća u PFL!

PREČKA SE U PIVNICAMA I DALJE TRESE: Okvir gola u finišu meča "sprečio" ekipu Slavije da odvede meč u produžetke! (VIDEO)

Foto: FK BSK Bački Brestovac

Juče je u Pivnicama u susretu između domaće Slavije i gostujujćeg BSK-a iz Bačkog Brestovca odlučen putnik u viši rang, odnosno novi član PFL-a Sombor.

Republika

Sastav Slavije je baraž za viši rang izborio kao drugoplasirani tim Opštinske lige Bačka Palanka, dok je tim BSK-a na završio sezonu na istoj poziciji, ali u MFL-u Sombor (1. razred).

Gosti su na ovaj duel došli sa prednošću od 2:0 iz prvog susreta, pogađali su za BSK pred svojim navijačima tada Petar Agbaba i Marko Medić.

Pojurili su od prvog minuta domaći igrači dva gola deficita, dok su gosti znali da nemaju potrebe da ulaze u "trku" sa rivalom, već su nešto mirnijom postavkom želeli da "odrade posao".

Tokom prvih 45 minuta viđena je velika borba gotovo po celom terenu, uspevali su gosti da odbiju ofanzivne nalete domaćina, ali su pored toga u par navrata zapretili pred golom domaćina.

Volje i želje nije manjkalo na obe strane, pa je to rezultiralo i seckanjem igre u par navrata, jer je ulog bio prevelik. U prvom poluvremenu glavni sudija meča, Nemanja Kampić je pokazao pet žutih kartona, dva na strani domaćina i tri u redovima gostujućeg tima.

Za vreme desetominutne pauze promene u sastavima nije bilo, od starta nastavlja domaćin je krenuo na sve ili ništa, jer više nije imao šta da čeka.

U 53. minutu na radost domaćih navijača i igrača zatresla se mreža golmana BSK-a, Dušana Lagundžina, strelac za Slviju bio je Bojan Pejić, 1:0.

Od tog trenutka meč se dodatno "zakuvao", domaći su stigli na samo jedan gol zaostatka kako bi baraž susret vratili na početak.

Krenuli su treneri sa izmenama na obe strane, želeli su da svežim igračima na terenu ostvare svoje ciljeve.

Najbolja prilika za novu promenu rezultata viđena je pred sam kraj susreta, kada se nakon udarca fudbalera Slavije zatresla prečka gostiju, mnogobrojna domaća publika je u tom trenutku zaustavila dah.

Ostvarila je trijumf ekipa Slavije od 1:0, ali to nije bilo dovoljno jer je u prvom meču BSK slavio rezultatom 2:0, pa je tako ukupnim skorom 2:1 ostvario plasman u PFL Sombor.

Slavija (Pivnice) - BSK (Bački Brestovac) 1:0 (0:0)

Slavija: Plemić, Grnja, Kuchta, Vujičić, Zaskalicki, Trifunović (od 63' Grnja), Đurić (od 60' Babić), Petrović, Sekeruš, Kirti, Pejić

BSK: Lagundžin, Božić, Nikolić (od 77' M. Korać), Agbaba, J. Korać, Stanković, Medić (od 91' Stojsavljević), Zelenović (od 63' Teslić), Đurđević, Radaković, Divljak

Sastav BSK-a je trijumfom u baražu izborio povratak u Područnu ligu Sombor, u koju se vraća posle dve sezone u nižem rangu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading