REVIJA GOLOVA, KARTONA I ISKLJUČENJA: Omladinac i Ježevica na kraju podelili bodove!

Autor:

Sport

15.06.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti golom u poslednjim trenucima meča stigli do remija.

REVIJA GOLOVA, KARTONA I ISKLJUČENJA: Omladinac i Ježevica na kraju podelili bodove!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Juče su u Zdravčićima snage odmerili domaći Omladinac i ekipa Ježevice u okviru zaostale utakmice Zlatiborske okružne lige, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Sastav Ježevice je u ovaj duel ušao sa 64 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za treće mesto u ligi, dok je tim Omladinca sa 46 bodova pored svog imena držao šestu poziciju na tabeli.

I pored toga što meč nije imao rezultatski značaj za oba sastava, od prvog minuta se igralo kao da je isti baraž za popunu višeg ranga.

Već u 13. minutu je publika imala prilike da vidi prvi pogodak na meču, Vidoje Terzić je doveo domaći tim u vođstvo, 1:0.

Rana promena rezultata je dodatno otvorila utakmicu, bilo je prilika na obe strane, a novu najbolju imali su opet domaći fudbaleri. Dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Omladinca, ali je golman Nestorović odličnom intervencijom održao svoj tim na samo gol deficita.

Pred sam kraj prvog dela igre gosti preko Luke Topalovića stižu do izjednačenja, 1:1.

Posle samo četiri minuta igre u nastavku, dosuđen je novi kazneni udarac, ovoga puta lopta je postavljena u šesnaestercu domaćina. Odgovornost na sebe je preuzeo Vukašin Pešić, koji je doveo Ježevicu u vođstvo, 2:1 za goste.

Samo par minuta kasnije od vođstva gostiju, Nebojša Jovanović je dobio "dva brza" žuta kartona, pa su domaći ostali sa deset igrača u polju.

I pored brojčanog deficita, Omladinac zahvaljujući Milovanu Iliću stiže do izjednačenja, a zatim i potpunog preokreta. Pogodio je igrač domaćih u 55. i 58. minutu za 3:2.

Situacija na terenu se nije promenila, domaći su igrali nešto defanzivnije imajući u vidu da imaju prednost na svojoj strani, ali i igrača manje u polju. Da odnos snaga na terenu bude izjednačen pobrinuo se Vukašin Pešić koji je u 83. minutu zaradio drugi žuti karton.

Par trenutaka pred poslednji sudijski zvižduk, Nenad Cicović šalje loptu iza leđa golmanu Ivanoviću za konačnih 3:3.

Omladinac (Rakinac) - Ježevica 3:3 (1:1)

Omladinac: Ivanović, F. Krečković, Spasojević, M. Krečković, Jovanović, Terzić, Milićević, Jović, Aleksić, Ilić, Nikolić

Ježevica: Nestorović, Đorđević, Jelić, Krejović, Cicović, Pešić, Arsić, Borović, Đurović, Topalović, Živković

U sledećem kolu, ujedno i poslednjem za ovu sezonu, Ježevica gostuje aktuelnom lideru na tabeli, ekipi Čajetine dok sastav Omladinca dočekuje Rampu iz Požege.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading