KRAJ SEZONE U VELIKOM STILU: Igrači Slobode su čak devet puta zatresli mrežu Sloge iz Erdevika!

Autor:

Sport

14.06.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion u Donjem Tovarniku je ove godine bio neosvojiva tvrđava za gostujuće timove.

KRAJ SEZONE U VELIKOM STILU: Igrači Slobode su čak devet puta zatresli mrežu Sloge iz Erdevika!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

U okviru poslednjeg kola Vojvođanske lige Jug ekipa Slobode iz Donjeg Tovarnika ugostila je sastav Sloge iz Erdevika, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Sastav Slobode je u ovaj meč ušao sa 53 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju u ligi, dok je ekipa Sloge sa pet bodova manje držala šesto mesto na tabeli.

Štoperica još nije okrenula prvi krug, a na semaforu je već došlo do promene rezultata. Perović je poslao loptu preko odbrane gostiju, Miloš Pilipović stiže do nje i izlazi 1 na 1 sa golmanom Veselinovićem, i postiže gol za 1:0.

Osam minuta kasnije gosti preko mladog Lazara Ćirića stižu do izjednačenja.

Igralo se otvoreno, napadački, što je dovelo do velikog broja prilika na utakmici. Do kraja prvog dela igre, uspešniji pred golom rivala bili su domaći fudbaleri.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Početak priprema za novu sezonu zakazan je za 8. jul

Na isteku pola sata igre akteri prvog gola za Slobodu su sada zamenili uloge, Pilipović je uposlio Perovića koji vraća prednost na stranu domaćeg tima, 2:1.

Do kraja poluvremena mreža Sloge se zatresla još dva puta. prvo je Stefan Milojević povisio prednost svog tima na 3:1, da bi konačnih 4:1 pred odlazak na pauzu postavio Milan Milinković. 

Navikli su igrači Slobode svoje navijače na odlične partije na domaćem stadionu, pa su tako u drugom poluvremenu "do vrha" napunili mrežu rivala. Redom su pogađali po još po jednom Perović i Pilipović, dok su svoje ime na listu strelaca upisali Vukotić, odnosno Josimov koji je to učinio dva puta za konačnih 9:1.

Sloboda (Donji Tovarnik) - Sloga (Erdevik) 9:1 (4:1)

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Josimov, Stepanović, Milojević, Milinković, Pilipović (od 73' Petrović), Đuričić, Stojanović, Perović (od 60' Vukotić)

Sloga: Veselinović, Belić, Tomac (od 46' Đurkić), Mršić, Živković, Ćirić, Zeljković, Đorđievski, Trebovac, Vuković, Uglješić

Tim iz Donjeg Tovarnika je sezonu završio na najbolji mogući način, na domaćem terenu ove takmičarske godine učinak Slobode je odličan, zabeležena su devet trijumfa i šest remija, dok ni jedan rival nije uspeo da odnese ceo plen sa njihovog stadiona. Pored toga, ostvaren je i najbolji plasman u Vojvođanskoj ligi od kad se klub takmiči u istoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading