PRILIKE ZA POPRAVNI VIŠE NEMA: Kreću baraž mečevi za popunu Mačvanske okružne lige!

Autor:

Sport

06.06.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Voćnjaku duel Luk-a i Mladosti!

PRILIKE ZA POPRAVNI VIŠE NEMA: Kreću baraž mečevi za popunu Mačvanske okružne lige!

Foto: FK Luk Voćnjak

Ligaški deo Međuopštinske lige Jadar završen je proteklog vikenda, sastav Jedinstva iz Zavlake je osvajanjem prvog mesta izborio direktan plasman u Mačvansku okružnu ligu, dok će timovi od drugog do petog mesta tražiti tu šansu kroz baraž. Po plasmanu u grupi "Jadar" prednost domaćeg terena obezbedili su timovi Milan Orlić (Novo Selo) i Luk (Voćnjak), dok će Velika Reka i Mladost iz Donje Borine gostovati. 

Republika

U sredu, 7. juna od 17 časova i 30 minuta na stadionu "Dragutin Đurić Vetrenjača" u Voćnjaku odigraće se duel između ekipe Luk i Mladosti iz Donje Borine.

Domaćin sutrašnjeg duela je zabeležio odličan rezultat za vreme prvog dela prvenstva, zimsku pauzu su proveli na trećoj poziciji sa samo četiri boda zaostatka u odnosu na lidersko mesto. Pored toga sastav Luka je na 13 jesenjih mečeva mrežu protivnika tresao 43 puta i po tom paramteru su tada bili ispred svih ostalih učesnika u ligi.

Drugi deo prvenstva je odigran u promenjivoj formi, na gostovanjima su zabeležena tri poraza što je ekipu u velikoj meri udaljilo od borbe za poziciju koja vodi direktno u viši rang. Pred kraj prvenstva igrači Luka su zaigrali dosta bolje i stigli su do mesta koje im donosi prednost domaćeg terena u baražu.

Sportski direktor Luk-a, Miroslav Popović za naš portal povodom meča baraža je izjavio:

- Ostvarili smo sve što smo zacrtali još pre samog početka sezone, sa svim ekipama iz prvih 5 na tabeli smo vodili ozbiljne bitke na terenu, možemo slobodno reći da smo retko kad nadigrani, i da smo u dosta mečeva bili egal. Trenutno naš tim ima prvi napad lige koji predvodi Igor Triupnović koji je na koti 31. Ne potcenjujemo ni jednog rivala u baražu, svi su zasluženo tu gde jesu i na nama je sada da se borimo za plasman u okružni rang. Iskoristio bih ovu priliku da čestitam ekipi Jedinstva iz Zavlake osvajanje šampionskog pehara. 

Republika

Foto: FK Luk Voćnjak

Ekipa Luka

Sutrašnji gost u Voćnjaku je baš kao i njihov predstojeći rival odigrao odličan prvi deo sezone, ali ih je u drugom delu prvenstva promenjiva forma koštala boljeg plasmana na tabeli. Sastav Mladosti je došao u situaciju da u poslednjem kolu sam odlučuje o svojoj sudbini i prednosti domaćeg terena, ali je remijem na gostovanju lideru "spao" na treće mesto na tabeli.

Na domaćem terenu ekipa Mladosti ove sezone igra sjajno, po broju osvojenih bodova pred svojim navijačima se nalaze odmah iza novog šampiona lige, i sigurno da im je izgubljena druga pozicija u nekoj meri poremetila planove za doigravanje. I pored toga tim iz Donje Borine će sigurno neće unapred predati, igra se samo jedan meč, nijanse će sigurno odlučivati.

Ligaški dueli ova dva tima oba puta su završeni podelom bodova, u Voćnjaku nije bilo golova, dok je u Donjoj Borini rezultat glasio 2:2.

Luk (Voćnjak) - Mladost (Donja Borina)

Sreda, 7. jun od 17.30

Stadion "Dragutin Đurić Vetrenjača" u Voćnjaku

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading