EPITET DERBIJA OPRAVDAN U SVIM KOLONAMA: Serija tima iz Novog Sela je prekinuta u Donjoj Borini!

Autor:

Sport

30.05.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je imala prilike da vidi sve čari derbija.

EPITET DERBIJA OPRAVDAN U SVIM KOLONAMA: Serija tima iz Novog Sela je prekinuta u Donjoj Borini!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru 25. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Mladosti iz Donje Borine ugostila je sastav Milana Orlića iz Novog Sela, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 0:0.

Republika

Ekipa Milana Orlića je na dva kola pre kraja prvenstva držala drugu poziciju na tabeli, sa 55 osvojenih bodova, dok je sastav Mladosti bio odma ispod tima iz Novog Sela, ali sa dest bodova manje.

Od prvog minuta igrala se prava prvenstvena utakmica, "prštalo" je sve na obe strane.

Već u drugom minutu dosuđen je kazneni udarac u korist domaćeg tima, zbog istog je "požuteo" Marko Draksimović, igrač gostiju. Odgovornost je na sebe preuzeo Stevan Vladić, koji je uspeo da donese prednost sastavu Mladosti, 1:0.

Do kraja prvog dela susreta nizale su se prilike na obe strane, ali su golmani odlično odrađivali svoj posao.

U 35. minutu Marko Mićić je uspeo da donese izjednačenje ekipi Milana Orlića, i to je ujedno bio i rezutlat prvog dela igre.

Republika

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

FK Milan Orlić

Sledeća promena rezultata viđena je u 62. minutu kada je dosuđen novi kazneni udarac sa 11 metara za Mladost. Opet je loptu namestio Vladić, i ishod je bio isti, 2:1.

Samo par minuta kasnije Aleksandar Bjelica je napravio "glupost" nakon čega je zbog drugog žutog kartona ostavio sastav Mladosti sa 10 igrača u polju.

Pokušali su gosti odmah da iskoriste brojčanu nadmoć, ali ih je samo par minuta kasnije "potopio" novi gol u njihovoj mreži.

Stefan Jović je udarcem sa preko 30 metara povisio prednost svog tima, što bi se reklo fudbalskom rečnikom "gol za TV špice", 3:1.

"Pali" su gosti na psihološkom planu, ali su ubrzo mogli da prepolove zaostatak. Dosuđen je i treći penal na meču, ovoga puta u korist sastava iz Novog Sela. Loptu je na 11 metara namestio Nikolić, ali je prilikom šuta došlo do proklizavanja i golman Kostadinović je isti uspeo da ukroti. 

Mladost (Donja Borina) - Milan Orlić (Novo Selo) 3:1 (1:1)

Mladost: Kostadinović, Andrić, Erić, Jović, Bogdanović, Lukić, Bjelica, Knežević (od 59' Đukanović), D. Petrović (od 83' Kojić), Vladić (od 71' Tanasković), N. Petrović

Milan Orlić: Krsmanović, Janjić, Reljić, Radanović (od 79' Gordanić), Draksimović, Marković, Mi. Mićić, Ma. Mićić, Tišanović (od 79' Adakalić), Lukić, Nikolić (od 79' Karapandžić)

Iz redova ekipe Milan Orlić su posle meča poručili:

- Čestitamo domaćinu na zasluženoj pobedi i hvala na gostoprimstvu pre, za vreme i nakon utakmice. Iskoristili bi ovu priliku i da čestitamo Jedinstvu iz Zavlake na osvajanju titule, želimo im da što duže ostanu u višem rangu i da prezentuju našu ligu na pravi način. 

Ovim rezultatom Mladost, kao i tim Milana Orlića će svoju priliku za plasman u viši rang tražiti kroz baraž.

U sledećem, ujedno i poslednjem ligaškom kolu ekipa Milana Orlića će ugostiti sastav Jelava, dok će Mladost gostovati upravo novom šampionu u Zavlaci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading