"BREJK" PARTIZANA U BAKIONICI: Rezultatski ubedljiv trijumf gostiju, na terenu i nije baš tako bilo!

Autor:

Sport

05.06.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvestan meč do samog kraja.

"BREJK" PARTIZANA U BAKIONICI: Rezultatski ubedljiv trijumf gostiju, na terenu i nije baš tako bilo!

Foto: FK Prvi Partizan Užice

Proteklog vikenda odigrani su mečevi 28. kola Zlatiborske okružne lige, jedan od duela igran je na stadionu Bakionice gde je istoimeni sastav ugostio ekipu Prvog Partizana (Užice). Prvi ligaški susret ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina minimalnim rezultatom.

Republika

Odlično su gosti otvorili utakmicu, i već posle sedam minute igra su stigli do vođstva. Nakon udarca iz ugla, Milisav Radojičić se najbolje snalazi u kaznenom prostoru domaćina, 1:0 za Prvi Partizan.

Igralo se otvoreno, napadački, bez kalkulacija pa je ubrzo ovakva igra dovela do nove promene rezultata. U 15. minutu Stefan Janković je doneo izjednačenje Bakionici, 1:1.

Nakon dva brza gola, utakmica je ušla u nešto mirniji ritam, sa po par prilika na obe strane, ali su mreže mirovale sve do 37. minuta.

Nikola Nikolić je uputio odličan pas do Poledice, on upošljava Nikolu Stamatovića kome nije bilo teško da sprovede loptu u mrežu, 2:1 za goste. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Odmah na startu drugog dela igre izvršena je jedna promena u redovima domaćeg sastava, koji dosta bolje ulazi u nastavak meča.

Uspevali su gosti da odbiju sve nalete domaćina, ali je njihov golman ipak kapitulirao u 57. minutu. Dosuđen je kazneni udarac u korist Bakionice, siguran realizator bio je strelac prvog gola, Janković, 2:2.

Republika

Foto: FK Prvi Partizan Užice

Jako bitan trijumf za goste

Posle novog izjednačenja, oba trenera su izvršila po jednu izmenu, to je za goste bila i jedina dostupna, jer su na ovaj meč došli sa samo 12 igrača u protokolu.

"Trenutak" je bio na strani domaćina, atakovali su igrači Bakionice golmana rivala, ali su Đurić i Delić u par navrata, zajedno sa okvirom gola sprečili da se po treći put nađe lopta u mreži gola Prvog Partizana.

U 82. minutu Ćaldović je poslao odličan pas do rezerviste Aleksandra Sokića, koji je imao dovoljno snage i svežine da lob udarcem savlada golmana domaćih, Čolovića, 3:2 za goste.

Pali su domaći psihički, što su gosti znali da iskoriste i sa dva brza gola u razmaku od samog par minuta su u potpunosti rešili meč u svoju korist. 

Čolić je sjajno prošao po strani, poslao je loptu do Poledice koji je smešta u mrežu, 4:2 za Prvi Partizan. Odmah u sledećem napadu, Sokić je ovoga puta preuzeo ulogu asistenta, dok je realizator bio isti, konačnih 5:2 za goste u 85. minutu.

Bakionica - Prvi Partizan (Užice) 2:5 (1:2)

Bakionica: Čolović, Nešović, Bojić (od 59' Kolarević), Radisavljević, Vasiljević, Babić (od 70' Filipović), Anđelić, Đoković (od 70' Maloparac), Živković, Matović (od 46' Todorović), Janković

Prvi Partizan: Đurić, Čolić, Nikolić (od 60' Sokić), Delić, Knežević, Bunčić, Stamatović, Ćaldović, Podelica, Radojičić, Janković

Sledećeg vikenda u pretposlednjem kolu prvenstva Prvi Partizan dočekuje ekipu Sečice, dok sastav Bakionice gostuje Tari iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading