FK MILJAKOVAC OBELEŽAVA SVETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE: Navijači, pridružite nam se u čišćenju dragulja ovog beogradskog naselja!

Autor:

Sport

05.06.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas od 17 časova.

FK MILJAKOVAC OBELEŽAVA SVETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE: Navijači, pridružite nam se u čišćenju dragulja ovog beogradskog naselja!

Foto: FK Miljakovac

Uskoro će klub proslaviti treću godinu svog postojanja, a već su za ovaj "kratak" period ljudi oko i unutar njega ispisali neke stranice svoje istorije koje će retko ko od niželigaša kako u našoj zemlji, tako i van nje, nadmašiti.

Republika

Ekipa Miljakovca je takmičenje u Međuopštinskoj ligi Beograd (grupa A) završila na petoj poziciji na tabeli sa 38 osvojenih bodova. Imajući u vidu da je klub prošle sezone u istoj ligi završio na desetom mestu, jasno je vidan napredak. 

Navikli su fudbalski fanatici u našoj zemlji da u Evropi bodre beogradske večite rivale, i pojedine superligaše koji se domognu "vize" za takmičenje van Srbije, ali smo ove sezone imali priliku da pratimo i mečeve Miljakovca u borbi za "Feniks trofej". Da podsetimo, reč je o takmičenju koje obuhvata amaterske fudbalske kolektive starog kontinenta.

Fudbalski klub Miljakovac završio je takmičarsku sezonu utakmicom protiv Rekreativa, koja je imala humanitarni karakter, ali se i dalje nastavljaju društveno odgovorne aktivnosti kluba.

Republika

Foto: FK Miljakovac

Slika sa poslednjeg ligaškog meča, ujedinjeni za malu Sofiju

Danas se širom sveta obeležava Svetski dan zaštite životne sredine, te je FK Miljakovac odlučio da se udruži sa svojim navijačima i da pozove sve da se pridruže akciji čišćenja Miljakovačke šume, dragulja ovog beogradskog naselja.

Okupljanje svih zainteresovanih koji žele da pomognu akciju kluba zakazano je za 17 časova na ulazu u Miljakovačku šumu.

Ova ekološka akcija organizuje se u okviru projekta “Edukacija navijača u nižim fudbalskim ligama Beograda o važnosti fer pleja i posledicama nesportskog ponašanja na fudbalskim terenima” koji se podržan od strane Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading