TITULA PRVAKA PUTUJE U BIVOLJE: Ekipa Borca tri kola pre kraja prvenstva osigurala plasman u viši rang! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija izabranika Bobana Aranđelovića.

TITULA PRVAKA PUTUJE U BIVOLJE: Ekipa Borca tri kola pre kraja prvenstva osigurala plasman u viši rang! (VIDEO)

Foto: FK Borac Bivolje

Trener Aranđelović i verni navijač Dragan Milojević

U okviru 27. kola Gradske lige Kruševac FSRO ekipa Borca (Bivolje) ugostila je sastav Modrice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:0.

Republika

Domaći sastav je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije na tabeli, 65 osvojenih bodova je imao Borac, devet više u odnosu na prvog pratioca, dok je ekipa Modrice držala deveto mesto u ligi.

Pred oko 150 gledalaca na odličnom terenu viđen je pravi takmičarski meč, domaći sastav je znao da mu pobeda osigurava šampionsku titulu i plasman u viši rang, pa je sa tim ciljem i krenuo od samog starta.

U uvodnih 20 minuta viđena je nešto ofanzivnija igra domaćeg sastava, ali su primetne bile i greške na obe strane, koje su prekidale akcije i napade.

Na isteku pola sata igre, Dušan Lazić je udarcem sa nekih 20 metara savladao golmana Lukića, i time je doneo prednost Borcu, 1:0. 

Do kraja prvog dela igre publika je imala prilike da vidi par poluprilika, promene rezultata nije bilo, igralo se fer i korektno što pokazuje i sudijska beležnica javnih opomena (bez kartona). 

Od starta nastavka susreta, igrači Borca su želeli da što pre uvećaju svoju prednost, kako bi meč uveli u mirnu završnicu. Trener domaćih, Boban Aranđelović krenuo je sa izmenama, i u tome je "pogodio".

U 68. minutu rezervista Đorđe Đorđević je duplirao prednost Borca, i tada je ispostaviće se na kraju postavljen i konačan rezutlat meča, 2:0.

 

 

Borac (Bivolje) - Modrica 2:0 (1:0)

Borac: Marković, Savović, Drenovac (od 56' Đorđević), Nikolić, Stojković, Janković, Lazić, Ružić (od 63' Milovanović), Simić, Bogdanović (od 56' Petković), Petrović

Modrica: Lukić, Miljojković, Aranđelović, Petrović, L. Krstić, Rajković, Petronijević, Miletić, Lukić, Nikolić, Živković (od 63' J. Krstić)

Ovim trijumfom ekipa Borca je tri kola pre kraja prvenstva izvanično osigurala titulu šampiona i sledeće sezone će se takmičiti u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi.

U sledećem kolu sastav Modrice dočekuje Padež, dok Borac gostuje ekipi Makrešane.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading