BIVŠI SUPERLIGAŠKI DUEL ZAVRŠEN BEZ VEĆIH UZBUĐENJA: Sloboda je slavila na zatvaranju sezone protiv Mačve golom "sa kreča" na samom startu meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" trijumfom završili sezonu.

BIVŠI SUPERLIGAŠKI DUEL ZAVRŠEN BEZ VEĆIH UZBUĐENJA: Sloboda je slavila na zatvaranju sezone protiv Mačve golom "sa kreča" na samom startu meča! (VIDEO)

Foto: Republika

Danas je u Užicu odigran jedan od četiri poslednja meča plej-auta Prve lige Srbije, ekipa Slobode ugostila je na stadionu Radomir Antić sastav Mačve iz Šabca. 

Republika

Prvi ligaški duel ova dva tima igran na stadionu Radomir Antić završen je pobedom domaćina rezutlatom 2:1, dok je u Šapcu susret Slobode i Mačve završen pobedlom bodova posle utakmice u kojoj nije bilo pogodaka.

Sloboda je baš kao i Mačva sa 48 osvojenih bodova u ovaj meč ušla sa "prve" pozicije u plej-aut zoni, brige oko opstanka nije bilo jer su svojim bodovnim saldom to već obezbedili.

Bolje su u utakmicu ušli igrači domćina i već posle samo četiri minuta igre su stigli do odlične prilike za vođstvo. Posle situacije u kaznenom prostoru Mačve, glavni sudija, Nikola Katić je pokazao na "belu tačku". 

Siguran realizator najstrožije kazne bio je Miloš Ristić, Sloboda vodi 1:0. Iako je rani gol obično znak da nas očekuje prava goleada, to se nije desilo na ovom susretu.

Do kraja prvog dela meča beležimo par poluprilika na obe strane, ali promene rezultata nije bilo.

 

 

U drugom delu meča tempo igre je dosta opao, oba trenera su izmenama pokušava da promene tok utakmice, ali im to nije pošlo za rukom.

Tokom drugog poluvremena zabeležena su samo dva žuta kartona, po jedan na obe strane.

Sloboda (Užice) - Mačva (Šabac) 1:0 (1:0)

Sloboda: Vukašinović, Cvetić, Milekić, Glišović, Rašković (od 55' Starčević), Gajić (od 78' Radoman), Đukić (od 55' Petrović), R. Glišović, Golubović, Ristić (od 85' Đ. Glišović), Miličić (od 55' Milovanović)

Mačva: Savić, Popović, Jevtić, Jovović, Ristić (od 72' Mijailović), Vraštanović, Belić, Branković (od 29' Nikolić (od 76' Stevanović)), Radunović, Savković, Pejović

Ovim trijumfom sastav Slobode je stigao do "prve" pozicije na tabeli u plej-autu, i time jednim delom pokazao da je ekipi možda bilo mesto u plej-ofu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading