RAPSODIJA "U PLAVOM": Ubedljiva pobeda "alasa" i odlična partija Jovana Stokića!

Autor:

Sport

27.05.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji napad u ligi je dodatno uvećao kotu golova!

RAPSODIJA "U PLAVOM": Ubedljiva pobeda "alasa" i odlična partija Jovana Stokića!

Foto: FK Borac Ostružnica

U okviru 25. kola Prve beogradske lige (grupa A) Borac iz Ostružnice ugostio je sastav BSK-a 1925 iz Batajnice, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:2.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa treće pozicije na tabeli, koju je držao sa 50 osvojenih bodova, dok je ekipa BSK-a sa 17 bila na pretposlednjem mestu u ligi.

Za domaćina je ovaj meč bio gotovo bez rezultatskog značaja, jer na dva kola pre kraja prvenstva prvoplasirna Umka ima devet bodova više, drugoplasirani sastav Balkan Mirijeva je imao 55.

Odlično su ušli u utakmicu domaći fudbaleri i već do poluvremena su "naterali" goste da tri puta kreću sa centra zbog gola u njihovoj mreži.

Pokušavali su igrači BSK-a da odgovore u drugom delu, ali su uspeli samo par puta da priprete iz poluprilika.

Republika

Foto: FK Borac Ostružnica

Strelac het-trika nosi loptu kući

 

Igrači tima iz Ostružnice su u drugom delu sve svoje šanse pametno iskoristili i uspeli još četiri puta da savladaju golmana Uzelca.

Za danas jako raspoloženi tim iz Ostružnice pogađali su protiv BSK-a, Nemanja Stanković dva puta, Jovan Stokić je overio svoj het-trik, dok su po jednom mrežu protivnika tresli Radovan Martinović i Borko Knežević.

Upravo je strelac het-trika posle meča poručio:

- Iako možda bez nekog rezultatskog značaja, presrećan sam što sam u dobroj meri doprineo osmoj pobedi u nizu. Raspoloženje u ekipi je na vrhuncu i spremno čekamo poslednje kolo da odjavimo sezonu kako i dolikuje. 

Borac (Ostružnica) - BSK 1925 (Batajnica) 7:0 (3:0)

Borac: Đelov, Milenković, N. Savković, Stokić, Filijović, Marković, Branković, Vasić, Knežević, Martinović, N. Stanković

Na klupi: Ivanović, D. Stanković, S. Savković, Maksimović, Jelić, Spasić

BSK 1925: Uzelac, Pećić, Ergić, Čeprnja, Mi. Zagorac, V. Zagorac, Mrkojević, Smiljković, Đurđević, Cvetojević, Petrojić

Na klupi: Radunović, Rajić, Dobrić, Ristić, Ma. Zagorac

Borac je ovim trijumfmom dodatno potvrdio činjenicu da se radi o najboljoj napadačkoj liniju u ligi, koja je sada na 67 postignutih golova u dosadašnjem toku prvenstva.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading