UVERTIRA ZA DERBI SEZONE: U nedelju se igra drugo kolo plej-ofa za plasman u PFL Zrenjanin!

Autor:

Sport

27.05.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak i Jedinstvo jure direktan plasman u viši rang.

UVERTIRA ZA DERBI SEZONE: U nedelju se igra drugo kolo plej-ofa za plasman u PFL Zrenjanin!

Foto: FK Borac Aleksandrovo

Stadion u Aleksandrovu

Regularni deo Međuopštinske lige Kikinda - Žitište završen je pre dve nedelje, prva četri tima na tabeli su izborila plasman za plej-of iz kojeg će prvoplasirani sastav izboriti direktni plasman u PFL Zrenjanin. 

Republika

Sastav Jedinstva (Novi Bečej) je kao prvoplasirani tim u regularnom delu u doigravanje preneo 47 bodova, Napredak iz Banatske Topole je sa samo tri boda manje ušao u plej-of sa druge pozicije na tabeli. Sa trećeg i četvrtog mesta u drugi deo šampionata ušli su Roham i Borac, ali je njihov zaostatak za vodećim dvojcem veliki.

Borac iz Aleksandrova će sutra ugostiti trenutnog lidera na tabeli, sastav Jedinstva. Kada je reč o duelima ova dva tima u regularnom delu prvenstva, oba puta je slavio domaćin. U Aleksandrovu rezultat je bio 2:0, dok je u Novom Bečeju domaćin slavio minimalnu pobedu.

Republika

Foto: FK Borac Aleksandrovo

 

Ekipa Jedinstva se nalazi u odličnoj formi, serija od deset vezanih mečeva bez poraza je svakako za poštovanje, u tom periodu su zabeležili samo jedan remi, ali je "tradicija" ove sezone u duelima sa Borcem na strani domaćina.

Borac (Aleksandrovo) - Jedinstvo (Novi Bečej)

Nedelja, 28. maj od 17 časova

Teren u Aleksandrovu

Drugi duel u plej-ofu biće igran u Banatskoj Topoli gde će Napredak ugostiti Roham, kao i kod susreta Borca i Jedinstva, i ovde je u oba meča slavio domaćin, rezultat je takođe identičan. Tim iz Banatske Topole je slavio minimalni trijumf, dok je sastav iz Nove Crnje slavio sa 2:0.

Sastav Napretka je takođe u odličnoj formi, ali nešto slabijoj u odnosu na lidera na tabeli, koji mu beži tri boda. Na poslednjih 14 mečeva jedini poraz je tim iz Banatske Topole upravo upisao na gostovanju protiv njihovog predstojećeg rivala, Rohama. 

Republika

Foto: FK Napredak Banatska Topola

Teren u Banatskoj Topoli

Napredak (Banatska Topola) - Roham (Nova Crnja)

Nedelja, 28. maj od 17 časova

Teren u Banatskoj Topoli

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading