NOVITETI: Rezultatima se možda i ne mogu pohvaliti, ali na novoj sportskoj opremi pozavideli bi im mnogi

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.05.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sportska oprema stiže u Binovac.

NOVITETI: Rezultatima se možda i ne mogu pohvaliti, ali na novoj sportskoj opremi pozavideli bi im mnogi

Foto: FK Šumadinc Binovac

Binovac, naseljeno mesto grada Smedereva, koje se nalazi između Kolara i Suvodola, u neposrednoj blizini autoputa E75, svoje sportsko mezimče ima u Fudbalskom klubu Šumadinac koji se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Druge grdske lige Smedereva.

 

FK Šumadinac iz Binovca ne može se pohvaliti posebno dobrim rezultatima u takmičarskoj 2022/23 godini. Dva kola pre kraja, klub se nalazi sedmoj poziciji na tabeli (liga broji devet klubova) sa ostvarenim skorom od tri pobede, dva remija i jednog porazai sa ukupno 11 osvojenih bodova.

Tokom aktuelnog proleća fudbalski kolektiv iz Binovca zabeležio je u šest odigranih mečeva samo jeda trijum, isto toliko remija i četiri poraza i jasno je da će u samom finišu, tokom dva poslednja prvenstvena kola, pokušati da popravi opti utisak.

Međutim, klub se nedavno na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici pohvalio činjnicom da klub dobija kompletno novu garnituru dresova koja zaista deluje svetski i jasno je da će svojim budućim izglednom fudbaleri Šumadinca privlačiti veliku pažnju ljubitelja fudbala.

Republika

Foto: FK Šumadinac Binovac

Za njih će se tek čuti - FK Šumadinac Binovac

 

Kada je reč o finišu takmičarske sezone, Šumadinac u nedelju 28. maja gostuje ekipi Petrijevca u Petrijevu, da bi tačku na sezonu 2022/23 stavili 4. juna kada će na svom igralištu dočekati Omladinac iz Saona.

Treba napomenuti da se u samom finišu Druge gradske lige Smederevo vodi velika borba kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja. U ovom momentu ekipe Kolarca iz Kolara i Vrbovca iz istoimenog mesta na čelu tabele imaju identičan skor od 36 osvojenih bodova, ali se mora naglasiti da sastav iz Kolara ima jedan meč više odigran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading