MAČVANSKI DERBI SA VELIKIM ULOGOM: Jesenji prvak dočekuje trenutnog lidera na tabeli!

Autor:

Sport

27.05.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li sastav Hajduk Stanka uspeti da ponovi rezultat iz prvog dela prvenstva?

MAČVANSKI DERBI SA VELIKIM ULOGOM: Jesenji prvak dočekuje trenutnog lidera na tabeli!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

 

U okviru 27. kola Mačvanske okružne lige ekipa Hajduk Stanka ugostiće sastav Lipolista, utakmica se igra u nedelju, 28. maja od 17 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin nedeljnog duela je posle prvog dela sezone odneo titulu jesenjeg prvaka, ali tim Hajduk Stanka nije pružio najbolje partije od starta nastavka prvenstva. Na 11 prolećnih mečeva sastav iz Crne Bare je zabeležio sedam trijumfa, jedan remi, dok su tri puta ostali praznih šaka.

Crnobarski Stamford Bridž je u dosadašnjem toku sezone dosta bodova doneo igračima Hajduk Stanka, njihov učinak pred domaćom publikom je 12 trijumfa i samo jedan poraz. Gol razlika na "svojoj travi" je takođe impresivna, 42 puta su slali loptu u mrežu protivnika, dok je njihov golman savaldan u samo pet situacija.

Dodatni motiv, kako igračima tako i navijačima Hajduk Stanka za mečeve na domaćem terenu jeste i to što će uskoro krenuti radovi na pokrivanju cele tribine, što će dodatno upotpuniti infrastrukturu kluba. 

Krilni napadač koji je u zimskom prelaznom roku stigao u redove Hajduk Stanka, za naš portal je poručio: 

- Očekuje nas teška utakmica protiv aktuelnog prvaka na tabeli, iako smo pretrpeli težak poraz u prošlom kolo protiv Jevremovca, daćemo sve od sebe da pobedimo ovaj meč. Želimo da dokažemo da vredimo i da ćemo se do kraja boriti za titulu prvaka. Pozivam sve vrene navijače da nas podrže u što većem broju.  

Nedeljni gost u Crnoj Bari biće trenutni lider na tabeli, Lipolist je ovog proleća pokazao najbolji fudbal što dokazuje i broj trijumfa, na 11 mečeva tim je upisao isto toliko trijumfa. Trenutno ekipa ima dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, Drinu iz Ljubovije

Igrači Lipolista igraju otvoren, napadački fudbal, uvek na gol više što pokazuje i broj postignutih pogodaka, mrežu protivnika su na 26 mečeva tresli čak 90 puta, dok je njihov golman savladan u 33 situacije. 

Ako se pogledaju rezultati na gostovanjima ove sezone, i tu je trenutni lider prvi na tabeli. Lipolist je na 13 mečeva van svog terena zabeležio devet trijumfa, jedan remi i tri poraza, sve ovo je dovoljno za 28 "donesenih" bodova sa strane, prvi sledeći tim ima 20.

Iz redova Lipolista su povodom nedeljnog meča poručili:

- Posle jedanaest uzastopnih pobeda naš tim ima još četiri izazova do kraja prvenstva. Gostujemo u nedelju odličnoj ekipi Hajduk Stanka u Crnoj Bari, ovo je derbi kola, jednim delom i prvenstva. Očekuje nas kvalitetan duel koji će prevazići ovaj rang takmičenja, pozivamo našu publiku da svojim prisustvom i navijanjem daju podršku našim igračima u borbi za nova tri boda. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Hajduk Stanka na gostovanju rezultatom 3:1.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Lipolist

Nedelja, 28. maj od 17.30

Stadion "Stamford Bridž" u Crnoj Bari

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading