U PLANU JE VELIKA REKONSTRUKCIJA: "Stamford Bridž" uskoro u potpuno novom ruhu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova, prate ostvarenja na zelenom tepihu.

U PLANU JE VELIKA REKONSTRUKCIJA: "Stamford Bridž" uskoro u potpuno novom ruhu! (FOTO)

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Još četiri takmičarska kola ostala su do okončanja ovosezonske Mačvanske okružne lige, a pitanje šampiona i dalje se ni ne nazire. Tri kluba ravnopravno ulaze u "ciljnu ravninu" i jasno je da će nijanse odlučiti o putniku u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku.

 

Ekipa crnobarskog Hajduk Stanka prethodnog vikenda poražena je na gostovanju u Jevremovcu rezultatom 0:2 čime su znatno umanjili šansu da šampionat okončaju na liderskoj poziciji, s obzirom da u ovom momentu imaju šest bodova manje u odnosu na sastav Lipolista, ali je jasno da u Crnoj Bari zasigurno niko neće odustati od borbe dok god šansa postoji.

Istovremeno, veliki radovi se obavljaju na poboljšanju infrastrukture i slobodno se može reći da će stadion "Stamford Bridž" uskoro biti u potpuno novom ruhu. 

- Rukovodstvo Opštine Bogatić, na čelu sa Milanom Damnjanovićem i Teodorom Teodorović, kojima se ovim putem zahvaljujemo, prepoznali su naš rad i trud da kao sportski brend prezentujemo našeg Hajduk Stanka i Opštinu u najboljem svetlu. Odobrili su nastavak dogradnje tribina, tako da će naš stadion dobiti potpuno novi izgled. Takođe, zahvaljujemo se i MZ Crna Bara koja je dala svoj doprinos na ostvarivanju zajedničkog projekta. Mi ćemo dalje nastaviti da jačamo naš klub na svim poljima, kako fudbalskim tako i infrastrukturnim. U planu je pokrivanje celokupne tribine sa stolicama kako bi tribina zasijala u punom sjaju - stoji u saopštenju FK Hajduk Stanko iz Crne Bare.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Crnobarski "Stamford Bridž" uskoro lepši od imenjaka iz Londona

 

Kada je reč o šampionskoj trci, pred Crnobarcima je veliko iskušenje u narednoj takmičarskoj rundi. Na "Stamford Bridž" stiže lider iz Lipolista i biće to lepa prilika da u duelu protiv direktnog konkurenta ekipa Hajuk Stanko unese potpunu neizvesnost u šampionskoj trci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading