DVE TRAGEDIJE ZA MESEC DANA: Cipku potresla još jedna SMRT!

Autor:

Zabava

16.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva sudbina mlade i talentovane pevačice!

DVE TRAGEDIJE ZA MESEC DANA: Cipku potresla još jedna SMRT!

Foto: youtube.com/Grand Production

Danas je domaću javnost šokirala vest da je biznismen Nebojša Jarin Stojićević, suprug popularne pevačice Aleksandre Tadić Cipke, preminuo od posledica srčanog udara. Ovo nije jedina tragedija koja je zadesila talentovanu pevačicu.

Naime, pre manje od 40 dana preminuo je i Nebojšin otac.

- Ovo je strašno i jezivo. Čovek iznenada preminuo, a njegovom ocu nije se navršilo ni 40 dana od smrti - rekao je za "Kurir"to ne bihg ni ovako isao hsdhshds izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Nebojša i Cipka

Nebojša Jarin Stojićević i Aleksandra Tadić Cipka venčali su se pre godinu dana u tajnosti, a pevačica je tada govorila o svom braku kao o lepom iskustvu. Isticala je da se njih dvoje vole i poštuju, te da su godinama zajedno pre nego što su krunisali svoju ljubav brakom. Pevačica je priznala da joj je život od kada je u braku bitno drugačiji, što je dodatno naglasilo težinu gubitka supruga.

Ivana Šašić, Cipkina i Nebojšina drugarica, otkrila je da je Aleksandra u veoma lošem stanju zbog gubitka supruga.

- Jeste, istina je. On mi je najbolji drug. Srce, samo je iznenada stalo - rekla je kratko pevačica i otkrila u kakvom je stanju Aleksandra Tadić Cipka.

- Kako nije mlad, ceo život se družim bila smo jako bliski. Bila sam u njihovoj kući, ona je baš loše. Kod majke je, ne može da progovori od bola - rekla je Ivana za Telegraf.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ivana Šašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading