DERBI CELOKUPNOG PRVENSTVA: Ko će prigrliti "salataru"? Patos BUNDES LIGA dobija svog šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme odluke.

DERBI CELOKUPNOG PRVENSTVA: Ko će prigrliti "salataru"? Patos BUNDES LIGA dobija svog šampiona!

Foto: FK Tomislavci

Međuopštinska fudbalska liga Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran mogla bi danas (sreda, 24. maj) da dobije svog novog šampiona, s obzirom da će se u zaostalom meču 15. runde navedenog takmičenja, na igralištu u Baškom Petrovom Selu sastati ekipe domaćeg Jedinstva i sastava Tomislavci iz istoimenog mesta.

 

Uoči predstojećeh 90 minuta fudbalske igre, domaće Jedinstvo ulazi sa 33 osvojena boda i u ovom momentu deli lidersku poziciju sa Proleterom iz Njegoševa, dok Tomislavci trenutno zauzimaju "kotu tri" sa dva boda manje u odnosu na vodeći dvojac. Iz svega navedenog jsno je da predstojeći meč može razrešiti i pitanje putnika u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Subotica.

U ovom moemntu ekipa iz Tomislavca ima meč manje odigran što mu daje dodatnu prednost, a svakako veliko interesovanje za predstojeći susret imaju i u Njegoševu i kako ističu iz redova Proletera, oni se nadaju nerešenom ishodu kojim bi upravo njihov klub dobio veliku priliku da u poslednja dva takmičarska kola, prigrabi "salataru".

Kada je reč o prvom ovosezonskom susretu predstojećih rivala, Tomislavci i Jedinstvo su se tokom prethodne jeseni sastali u okviru šeste takmičarske runde, 15. oktobra prethodne godine, a nakon velike borbe sastav iz Bačkog Petrovog Sela ostvario je trijumf rezultatom 3:2.

- MFL Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran, 15. kolo:

Jedinstvo (Bačko Petrovo Selo) - Tomislavci (Tomislavci)

Stadion: Igralište u Bačkom Petrovom Selu

Datum: Sreda, 24. maj

Početak: 17.45 časova

Foto: FK Tomislavci

Vreme je za veliki derbi

 

Do kraja šampionata, ne računajući današnji zaostali meč, ekipa Jedinsva će dočekati Eđšeg iz Malog Iđoša, dok j pred Tomislavcima gostovanje u Novom Orahovu ekipi Slavije, da bi u poslednjm kolu 4. juna dočekali staromoravičku SLobodu.

Kada je reč o "trećoj zainteresovanoj strani", fudbaleri Proletera predstojećeg vikenda gostuju poslednjeplasiranoj pobedi, a zatim u Njegoševu dočekuju Slaviju iz Novog Orahova.

Jasno je da će mnogo kombinacija biti u igri kada je u pitanju novi šampion patos Bundes lige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading