PODRŽI SVOJ KLUB: U subotu izgovora nema - SVI NA STADION! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti, ili ne biti...

PODRŽI SVOJ KLUB: U subotu izgovora nema - SVI NA STADION! (VIDEO)

Foto: FK Mladi radnik 1926

Do okončanja ovosezonske Srpske lige Zapad, ostala su tri prvenstvena kola. Pored velike borbe za lidersku poziciju koju vode Smederevo 1924 i čačanski Borac 1926, slobodno se može reći da je velika pažnjaa usmerena ka donjem domu gde gotovo polovina članova zapadne grupe trećeg stepena srpskog klupskog fudbala, strepe za očuvanje zvanja srpskoligaša.

 

Narednog vikenda u Požarevcu će se odigrati jedan od zanimljivijih susreta u kojem će nekadašnji član elite, ekipa Mladog radnika 1926 dočekati verovatno već prežaljenu ariljsku Budućnost. Susret je na programu u subotu 27. maja, a rukovodstvo kluba pokušava na razne načine da animira publiku kako bi u što većem broju došli na stadion "dr Mihailo Andrejević-Andrejka" i pomogli svojim ljubimcima da stignu do neophodnog trijumfa.

U ovom momentu požarevački sportski kolektiv sa 27 osvojenih bodova zauzima 13. poziciju na tabeli. Mladi radnik 1926 trenutno ima identičan skor sa bajinobaštanskom Slogom, dok ekipa Rađevca iz Krupnja, koja se u ovom momentu nalazi u sigurnoj zoni, ima bod više na svom kontu.

Sa druge strane, Budućnost "suvereno drži fenjer" navedenog ranga takmičenja sa 20 osvojenih bodova i Ariljci imaju samo teroretske šanse da izbegnu sunovrat u zonski fudbalski rang.

Uoči predstojećeg meča, rukovodstvo kluba je video porukom na zvaničnoj Instagram stranici pozvalo navijače da podrže klub u izuzetno važnom trenutnu uz jasnu poruku:

- Podrži svoj klub, podrži svoj grad!

 

 

- Srpska liga Zapad, 28. kolo:

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - Budućnost (Arilje)

Stadion: "dr Mihailo Andrejević-Andrejka"

Datum: Subota, 27. maj

Početak: 17 časova

Ulaz slobodan

Foto: FK Mladi radnik 1926

Odlučujuća bitka

 

Nakon susreta protiv ariljske Budućnosti, požarevačku ekipu do okončanja ovosezonskog takmičenja očekuju i mečevi protiv Poleta iz Ljubića i Mačve 1929 iz Bogatića nakon čega će biti i poznato da li će Mladi radnik 1926 uspeti da sačuva status člana srpskog trećeligaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading