SLEDI ODLUKA: Sivac će biti u epicentru fudbalskih zbivanja - dva kola pre kraja takmičenja, četiri kluba se nadaju šampionskoj kruni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može biti samo jedan...

SLEDI ODLUKA: Sivac će biti u epicentru fudbalskih zbivanja - dva kola pre kraja takmičenja, četiri kluba se nadaju šampionskoj kruni!

Foto: FK Kula

Dve prvenstvene runde ostale su do okončanja ovosezonskog takmičenja u okviru MFL Sombor 1. razred, a i dalje čak četiri ekipe sa punim pravom nadaju se osvajanju liderske pozicije i plasmanu u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Sombor.

 

Jedan od mečeva koji će nagovestiti odgovor na pitanje budućeg šampiona, predstojećeg vikenda odigraće se u Sivcu gde će trenutno trećeplasirani Polet dočekati aktuelnog lidera, ekipu Kule.

Prethodnog vikenda ekipa Poleta je na gostovanju imenjaku iz Rastine poražena rezultatom 1:2, što je Kula iskoristila i trijumfom nad Terekvešom iz Svilojeva (5:1) preuzela čelnu poziciju na tabeli i sebi širom otvorila vrata višeg ranga takmičenja.

Upravo susret između Kule i Terekveša obeležio je iskusni Radomir Romić koji je het-trikom utabao put svojoj ekipi put ka pobedi, a mora se istaći da je Romić prethodne zime u Kulu stigao u upravo iz Poleta iz Sivca i zasigurno će predstavljati ključnu udarnu iglu svog novog kluba u duelu protiv nekadašnjih saigrača.

Treba napomenuti da dresu Kule u ovom momentu nosi još jedan nekadašnji fudbaler ekipe iz Sivca. Jovan Čvokić koji je u Kulu stigao iz redova Crvenke kao veliko pojačanje, što je tokom sezone i dokazao.

- MFL Sombor, 1. razred, 25. kolo:

Polet (Sivac) - Kula (Kula)

Stadion: u Sivcu

Datum: Nedelja, 28. maj

Početak: 17 časova

Ishod duela u Sivcu svakako će sa punom pažnjom pratiti i ekipe BSK-a iz Bačkog Brestovca, kao i Dinamo 1923 iz Bačkog Brega koji se nadaju, po njih dobrom ishodu predstojećeg derbija čime bi sebe izbacili u prvi plan kada je borba za šampionsku titullu u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading