NEZABELEŽENA DOMINACIJA: Crno-bele niko ne može da zaustavi - iz nedelje u nedelju obaraju rekorde, prethodnog vikenda brojali do 18!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol mašina u crno-beloj sportskoj opremi.

NEZABELEŽENA DOMINACIJA: Crno-bele niko ne može da zaustavi - iz nedelje u nedelju obaraju rekorde, prethodnog vikenda brojali do 18!

Foto: OFK Sinđelić Niš

Ovosezonska Zona Centar jedno je od najnezanimljivijih prvenstava u srpskom klupskom fudbalu, a glavni "krivac" za navedeno jeste ekipe OFK Sinđelića koja u potpunosti dominira četvrtim stepenom takmičenja.

 

Klub iz niškog naselja Durlan tokom dosadašnjeg toka šampionata, u 27 odigranih prvenstvenih utakmica, zabeležio je 26 pobeda, dok je jedino duel koji je odigran u okviru petog kola, 11. septembra prethodne godine, u Medoševcu protiv ekipe Mladosti, okončan remijem bez postignutih pogodaka.

Uz navedeno, OFK Sinđelić je tokom sezone ostvari i nekolicinu više nego ubedljivih trijumfa. Tako su crno-beli savaldali ekipu Malošišta rezultatom 12:2, dok su oba duelia protiv Mladosti iz Batušinca, kao i meč protiv Rudara iz Jelašnice okončani pobedama rezultatom 9:0.

Međutim, prethodnog vikenda Nišlije su nadvisile sva ovosezonska ostvarenja. Na gostovanju u Jelašnici, OFK Sinđelić je stigao do više nego ubedljivog trijumfa rezultatom 18:2.

Foto: OFK Sinđelić Niš

Naredne sezone sledi borba za vrh srpskoligaškog karavana

 

Time je niška ekipa stigla do čak 149 postignutih pogodaka u aktuelnoj sezoni, što iznosi neverovatnih 5,52 gola po susretu. Istovremeno, mreža crno-belih se zatresla svega 13 puta.

Do okončanja ovosezonskog takmičenja, OFK Sinđeliću preostaju mečevi protiv niškog Palilulca, Jedinstva iz Gornjeg Matejevca i Bukovika iz Ražnja, nakon čega crno-beli mogu započeti pripreme za učešće u Srpskoj ligi Istok u kojoj će zasigurno imati najviše ambicije u sezoni 2023/24.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading