SVI NA STADION: Došlo je vreme, titula da slavi se - sve je spremno za SPEKTAKL!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.05.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon punih 17 godina, snovi su dobili uporište u realnosti.

SVI NA STADION: Došlo je vreme, titula da slavi se - sve je spremno za SPEKTAKL!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Jovanovac, naseljno mesto smešteno u istočnom delu Šumadije, na levoj obali reke Lepenice, ovih dana proživljava najlepše fudbalske snove zahvaljujući svom fudbalskom mezimčetu.

 

Prethodne četiri sezone Hajduk iz Jovanovca takmičio se u okviru trećeg ranga kragujevačkog fudbala, da bi u sezoni koja će zvanično biti okončana prvog vikenda meseca juna, na više nego dominantan ničim obezbedio prvu poziciju u okviru Druge lige Kragujevca, što je samim tim značilo i plasman u viši rang, Prvu ligu Kragujevca, što se u Jovanovcu iščekivalo punih 17 godina.

Posebno se mora napomenuti da je ekipa Hajduka tokom sezone 2022/23, do sada odigrala 19 prvenstvenih mečeva tokom kojih je zabeleženo 18 pobeda, a jedino je susret protiv Mladosti iz Pajazitova, koji je odigran pre tačno 14 dana, okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

O dominaciji sportskog kolektiva iz Jovanovca govori i podatak da je ekipa prosečno po utakmici postizala više od četiri gola, a trenutno imaju i fantastičan gol koeficijent 77:13. Najubedljiviji trijumf ostvarili su 10. septembra prethodne godine kada su u okviru trećeg prvenstvenog kola na svom terenu savladali kragujevački Jadran rezultatom 8:0.

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Poziv nije ni potreban - nakon 17 godina čekanja trofej stiže u Jovanovac

 

- Druga liga Kragujevca, 21. kolo:

Hajduk (Jovanovac) - Azbest 1927 (Stragari)

Stadion: FK Hajduk u Jovanovcu

Datum: Nedelja, 28. maj

Početak: 17.30 časova

Usled svega navedenog, klub poziva sve navijače, pristalice kluba, ali i zaljubljenike u fudbal i sport, da u nedelju 28. maja sa početkom od 17.30 časova prisustvuju dodeli prehara i velikoj proslavi. U to vreme Hajduk će započeti i svoj poslednji ovosezonski duel protiv Azbesta 1927 iz Stragara, a jasno je da će se slavlje nastaviti i nakon navedenog susreta i da će trajati duboko u noć.

I pored činjenice da Hajduk tek treba slavljen da začini aktulenu sezonu, na osnovu prikazanog u ovogodišnjem takmičenju, možda bi se mogl opostaviti pitanje, da li se nešto slično može očekivati i narednog proleća kada bi Hajduk možda mogao da postane i član Zone Šumadijsko-raške.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading