SLOGA MEŠTANA ZA STALNI NAPREDAK: U Bavaništu se radi na infrastrukturi, ekipa ovog proleća igra sjajno, a vidan je napredak i na ostalim poljima!

Autor:

Sport

27.05.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će sastav BSK-a ugostiti drugoplasiranu Budućnost.

SLOGA MEŠTANA ZA STALNI NAPREDAK: U Bavaništu se radi na infrastrukturi, ekipa ovog proleća igra sjajno, a vidan je napredak i na ostalim poljima!

Foto: Facebook/FK BSK Bavanište

Radi se u Bavaništu punom parom na svim poljima, da nije bilo nešto slabijeg jesenjeg dela prvenstva, sada bi sastav BSK-a bio konkurent za plasman u viši rang.

Republika

Prošle nedelje rešen je jedan od problema koji nije bio toliko veliki, ali je bio vidljiv, posebno u danima kada se javi kiša. Prilaz od puta do terena posipan je grebenim asfaltom koji je dobijen pre par meseci od Mesne zajednice. Sada je klub organizovao rasturanje istog i tom prilikom se zahvalio Marku Leki koji je našao vremena za ovaj poduhat. On je bagerom rasporedio nasipe i sada je prilaz dosta pristupačniji.

Pre par dana odrađena je nova akcija na terenu BSK-a, klub je zajedno sa meštanima organizovao farbanje kućica za rezervne igrače i službena lica. Iste su bile išarane od strane nepoznatih aktera, ali one posle ovog poduhvata izgledaju dosta bolje.

Iz kluba su tom prilikom poručili:

- Samo ujedinjeni možemo da napredujemo i rastemo, mi se trudimo da koliko god možemo uređujemo i oko terena, koliko nam poslovni i obaveze dozvoljavaju. Apelujemo i na naše navijače da uvek pokupe sveće i isto bace u najbliži kontejner. Hvala još jednim svima koji su učestvovali, idemo dalje za još lepši i bolji BSK i naše igralište. 

Republika

Foto: Facebook/FK BSK Bavanište

Kućice sada izgledaju dosta bolje

Igrače BSK-a do kraja prvenstva očekuju još tri ligaška susreta, trenutno se ekipa sa 39 osvojenih bodova nalazi na četvrtoj poziciji u ligi, i sigurno je cilj da se ista zadrži do kraja šampionata. 

Sastav BSK-a će sutra ugostiti drugoplasiranu Budućnost, koja se bori sa liderom na tabeli za direktan plasman u viši rang. Biće ovo jedan od većih izazova za tim iz Bavaništa koji na svom terenu trenutno ima seriju od četiri vezana trijumfa.

BSK (Bavanište) - Budućnost (Banatski Brestovac)

Nedelja, 28. maj od 17 časova

Teren u Bavaništu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading