NIŠTA NIJE IZGUBLJENO: Ekipa Šumadinca serijom trijumfa može do prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

13.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući tim van svog terena ne igra baš najbolje.

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO: Ekipa Šumadinca serijom trijumfa može do prvog mesta na tabeli!

Foto: FK Šumadianc Šume

U okviru 17. kola Opštinske lige Topola ekipa Šumadinca (Šume) ugostiće sastav Proletera 1936 (Svetlić), utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 11 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i samo jednog poraza nalazi na trećoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je šest bodova, ali uz dva meča manje u odnosu na njega. Sastav Šumadinca je pre dve nedelje upisao prvi neuspeh u sezoni, i on je upravo upisan protiv trenutno prvoplasirane Budućnosti iz Blaznave.

I pored poraza i dalje je sve u rukama ekipe iz Šume koja će do kraja prvenstva pokušati da stigne do prvog mesta na tabeli i da izbori plasman u viši rang. Na domaćem terenu igrači igraju jako dobro, na šest prvenstvenih susreta imaju isto toliko pobeda. 

Iz kluba su kratko povodom nedeljnog susreta poručili:

- Očekujemo veliki broj navijača koji bi doprineli što boljoj atmosferi u kojoj se nadamo da ćemo stići do nova tri boda. 

Republika

Foto: FK Šumadianc Šume

Ekipa Šumadinca

U nedelju će nasuprot igrača Šumadinca na stadionu u Natalincima biti sastav iz Svetlića koji se trenutno sa 12 osvojenih bodova nalazi na osmoj poziciji na tabeli. Proleter je od starta prolećnog dela prvenstva svoj bodovni saldo obogatio sa samo tri boda. Uspela je ekipa da savlada fenjeraša iz Krčevca rezultatom 2:1 na gostovanju.

Kada je reč o gostovanjima Proletera u dosadašnjem toku sezone, uspeli su da zabeleže samo jedan trijumf, i to onaj od pre dve nedelje u Krčevcu, dok su pet puta sa "tuđih" terena dolazili kući praznih šaka.

Bolje partije Proleter pruža na gostovanjima što pokazuje i broj osvojenih bodova pred svojim navijačima, od 12 zbirnih bodova, koliko trenutno ima ekipa, devet su ubeleženi na domaćem terenu.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Šumadinca na gostovanju rezutlatom 6:1.

Šumadinac (Šume) - Proleter 1936 (Svetlić)

Nedelja, 14. maj od 11 časova

Teren u Natalincima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading