U JELENCU ŽELE REVANŠ ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Jesenji prvak od nastavka prvenstva ne igra u najboljoj formi!

Autor:

Sport

13.05.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost traži nastavak pobedničke serije protiv neugodnog rivala.

U JELENCU ŽELE REVANŠ ZA PORAZ IZ PRVOG DELA: Jesenji prvak od nastavka prvenstva ne igra u najboljoj formi!

Foto: FK Mladost Jelenac

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola ekipa Mladosti iz Jelenca ugostiće sastav Gornje Trnave 1938, utakmica je zakazana za nedelju, 14. maj od 11 časova.

Republika

Sastav Mladosti se trenutno sa učinkom od deset trijumfa, tri remija i isto toliko poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli, trenutni lider ima samo bod više u odnosu na prvog pratioca. Trenutno se tim iz Jelenca nalazi u seriji od tri vezana trijumfa.

Kada je reč o mečevima na domaćem stadionu, tim Mladosti je ove sezone pred domaćim navijačima na učinku od šest trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Jedina ekipa koja je uspela da odnese ceo plen sa ovog gostovanja jeste Trešnjevica, koja je i savladala sastav iz Jelenca dva puta ove sezone. Treći poraz upisali su upravo protiv predstojećeg rivala na gostovanju.

Igrači Mladosti trenutno drže "titulu" najbolje napada u ligi, mrežu protivnika su pogađali u 46 navrata, dok su protivnički igrači slali loptu u njihov gol u 20 situacija, i u tom paramteru su drugi u ligi.

Iz redova Mladosti su povodom predstojećeg meča poručili:

- Ugostićemo ekipu od koje smo u prethodnom delu sezone pretrpeli poraz na gostovanju. Trnava je jesenji deo takmičenja završila na prvoj poziciji i svakako su tim za respekt, ali mi imamo svoj cilj i idemo ka njemu. POzivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i da nam pomognu da osvojimo sva tri boda i tako ostanemo u trci za najviši plasman. 

Sastav iz Gornje Trnave je u prolećni deo prvenstva ušao sa liderske pozicije, ali su slabiji rezultati na startu drugog dela "rasprišili" njihove šampionske ambicije. U prvom takmičarskom meču ove sezone su zabeležili remi, zatim su vezali tri poraza i u velikoj meri su pokvarili svoje stanje na tabeli. Trenutno se ekipa nalazi na četvrtoj poziciji sa 26 osvojenih bodova.

U prošlom kolu uspeli su da upišu prvu pobedu ovog proleća, savladana je ekipa B 2000 rezultatom 3:0 na domaćem terenu. Kada je reč o mečevima na gostovanjima, sastav Gornje Trnave se ove sezone nalazi trenutno na učinku od dva trijumfa, jedan remi i čak pet poraza van svog stadiona.

Serija od četiri vezana poraza na gostovanjima svakako ne uliva samopouzdanje u redovima Gornje Trnave, ali na duel u Jelencu ne idu sa belom zastavom, prošle nedelje je upisan prvi trijumf ove polusezone i žele u klubu da trend pobeda nastave.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Gornje Trnave na domaćem terenu rezultatom 3:1.

Mladost (Jelenac) - Gornja Trnava 1938

Nedelja, 14. maj od 11 časova

Teren u Jelencu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading