U RILJCU DUPLE RADOSNE VESTI: Igrači su juče slavili na gostovanju, a danas su oženili kapitena!

Autor:

Sport

30.04.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jankoviću želimo sve najbolje, kako na privatnom, tako i na "fudbalskom" planu!

U RILJCU DUPLE RADOSNE VESTI: Igrači su juče slavili na gostovanju, a danas su oženili kapitena!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 28. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Ribnika ugostila je sastav Vinogradara iz Riljca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 5:1.

Republika

Sastav Vinogradara je u ovaj meč ušao sa 27 osvojenih bodova što je dovoljno za deseto mesto na tabeli, dok je ekipa Ribnika bila na poslednjem mestu.

Kombinovani sastav Vinogradara je od samog starta ozbiljno shvatio zadatak koji je pred njima, veoma dobrom igrom materijalizovali su svoju nadmoć.

U ranoj fazi utakmice viđena je veoma lepa akcija gotovo čitavog gostujućeg tima, Srećku Milojeviću je pripala "čast" da je završi loptom u mreži, 1:0 za Vinogradar.

Već u 15. minutu posle kombinacije  napadačkog trija gostiju, najbolji strelac ekipe, Aleksa Milićević postiže gol za 2:0. 

Igra seo 25. minut kada je Nikola Jevtić iz slobodnog udaraca uvećao prednost svog tima na 3:0. 

 

 


Do kraja poluvremena Milojević svojim drugim golom na meču povisuje prednost Vinogradara na 4:0. 

 

Na početku drugog poluvremena izvršene su sve tri izmene u redovima gostujućeg tima, igrači koji su bili sa znatno manjom minutažom su sada dobili priliku.

Rezervista, Matić je izgleda bio "gladan" golova i igre, svoju solo akciju završio je loptom u mreži golmana Đonića, 5:0.

Tačku na meč stavio je Mirko Babović, takođe iz solo akcije za konačanih 6:0.

Ribnik (Veliki Ribnik) - Vingoradar (Riljac) 0:6 (0:4)

Ribnik: Đonić, N. Jakovljević, Vukčević, Karić, Vukojević, P. Jakovljević, Stojić, Marković, Risimić, Popović, N. Trnavac

Na klupi: M. Trnavac, Sirar, Vukojičić, Barać

Vinogradar: Damnjanović, Janković, Todrović, Milić, Babović, Milićević, Milutinović, Jevtić, Mihajlović, Milojević, Stevanović

Na klupi: Matić, Janković, Škovrić

Momir Jevtić, predsednik kluba iz Riljca je posle meča za naš portal izjavio:

- Najteže je organizovati ekipu za "unapred" dobijene utakmice. Otputovali smo u Ribnik gde nas je dočekao ljubazni domaćin i najbolje pripremljen teren na kom smo do sada igrali. Za ovih skoro 40 godina koliko sam ja u rukuvodstvu kluba, ovo je "next level" u odnosu na ostale. Hteo bih ovom prilikom da čestitam slavlje jučerašnjem kapitenu, Damjanu Jankoviću koji se danas venčava i obavlja krštenje deteta. 

Ovim trijumfom ekipa Vinogradara napredovala je do devetog mesta na tabeli, dok je sastav Ribnika i dalje bez bodova ove sezone.

U sledećem kolu, koje je na programu već 3. maja u Riljac gostuje jesenji prvak, Borac iz Gornjeg Katuna, dok ekipa Ribnika ide na noge Starom Trsteniku.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading