UPRAVA KLUBA ODRADILA VELIKI POSAO: Igrački kadar Hajduka će u nastavku prvenstva izgledati dosta drugačije!

Autor:

Sport

02.03.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta novih lica stiglo je u Višnjićevo.

UPRAVA KLUBA ODRADILA VELIKI POSAO: Igrački kadar Hajduka će u nastavku prvenstva izgledati dosta drugačije!

Foto: FK Hajduk Višnjićevo

Prošlogodišnji prvak Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) solidno se snašao ove sezone u Sremskoj ligi.

Republika

Na zimsku pauzu Hajduk je sa učinkom 6-2-7 otišao sa desetog mesta na tabeli. U prvih sedam kola jesenjeg dela prvenstva sastav iz Višnjićeva bio je na skoru 2-0-5, ali je su do pauze zabeležena samo dva poraza, isto toliko podela bodova i četiri pobede.

Uprava kluba za vreme zimske pauze nije sedela skrštenih ruku. Igrački kadar je ojačan sa čak 10 novih imena. Neven Prokopić (Internacional Beograd), Miloš Dobrojević (Radnički Šid), Igor MIljković (OFK Vrbas), Miljan Mrđenović (Jedinstvo Rumenka), Nemanja Kantardžić (Mladost Bački Petrovac), Zoran Tomašević (Srem Sremska Rača), Aleksandar Leđenac (Bačka), Denis Malić, Nemanja Stojšić i Srđan Drobac (Sloga Erdevik) obukli su dres Hajduka u prelaznom roku. 

U prvom delu sezone Hajduk je postigao 19 golova na 15 mečeva, jedino je ekipa koja kod koje je fenjer na tabeli zatresla mrežu protivnika manje puta. Kada je u pitanju broj primljenih golova, mrežu tima iz Višnjićeva protovnici su pogađali u 24 navrata.

Nema sumnje da će Hajduk sa igračima koji su pristigli u zimskom prelaznom roku izgledati dosta drugačije u nastavku. Od ekipe se pre svega očekuje da dobrim rezultatima na proleće napravi za početak sigurno zadrži status u ligi, a sigurno da je neki cilj i što bolji plasman.

Hajduk prolećni deo prvenstva predstojećeg vikenda otvara na gostovanju ekipi Srem iz Sremskih Mihaljevaca, koju su na svom terenu, u prvom susretu savladali rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO:  




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading