IGRAČ KOJI PRAVI RAZLIKU: Manđelos na proleće na turbo pogon!

Autor:

Sport

08.02.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima Fruškogorca se ozbiljno radi.

IGRAČ KOJI PRAVI RAZLIKU: Manđelos na proleće na turbo pogon!

Foto: FK Fruškogorac Manđelos

Dete Čukaričkog

Ekipa Fruškogorca pre dve sezone izborila je plasman u Sremsku ligu. Prošle godine završili su na 12. pozicije na tabeli, a u sličnoj situaciji su i posle jesenjeg dela prvenstva trenutne takmičarske godine.

Republika

Sa učinkom 4-5-6, što je bilo dovoljno za 17 bodova nalaze se na 13. mestu na tabeli. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi kako bi ojačala igrački kadar, i kako se ne bi dovodio u pitanje opstanak u ligi.

Dres Fruškogorca u zimskom prelaznom roku obukao je vezista Nenad Mijailović i napadač Lazar Đurđević. Klub je danas potvrdio da u nastavak sezone ulazi ojačani za Milana Bosančića (21).

Milan igra na poziciji krila, radi se o veoma brzom i prodornom igraču. Prošao je mlađe kategorije Čukaričkog, kasnije je nastupao za Hajduk (Divoš), OFK Bačinci i BSK Bešenevo odakle i dolazi u Manđelos. 

Uprava kluba je pored promocije Bosančića potvrdila da će u narednom periodu i dalje pod njihovim grbom nastupati i Dragan Maslarić. Reč je o krilnom napadaču koji je dres Fruškogorca zadužio još leta 2021. godine, u prvom delu sezone po mnogima se istakao kao najbolji igrač tima. 

Fruškogorac drugi deo sezone otvara na gostovanju u Ogaru. U prvom susretu sastav Šumara je na gostovanju slavio rezultatom 5:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading