VREME JE ZA PRIJATELJSKE UTAKMICE: Šumadinac će imati priliku pored novajlija da predstavi i novo "odelo"!

Autor:

Sport

01.03.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda na programu je i prvi kontrolni meč u sklopu priprema za nastavak sezone.

VREME JE ZA PRIJATELJSKE UTAKMICE: Šumadinac će imati priliku pored novajlija da predstavi i novo "odelo"!

Foto: FK Šumadinac Kruševica

U Opštinskoj ligi Lazarevac (grupa A) na proleće će se voditi velika bitka između tri ekipe za poziciju koja daje priliku za igranje višeg ranga.

Republika

Mladost iz Cvetovca je lider na tabeli posle jesenjeg dela prvenstva sa 21 bodom, drugoplasirani Radnički iz Drena ima dva manje, dok trećeplasirani Šumadinac iz Kruševice ima 17 bodova.

Što se tiče igračkog kadra tima iz Kruševice, već smo pisali da je u njihove redove za vreme zimskog prelaznog roka pristigao dvojac iz višeg ranga. Braća Milovanović, Žarko i Marko će posle epizode u Radničkom iz Rudovaca karijere nastaviti u Šumadincu.

Igor Zekić, Nikola Pantelić, Bojan Rakovac, Saša Đurđević i Ivan Begović razdužili su opremu tima i već su u trenažnom procesu na novim adresama. Uprava kluba je obradovala navijače da će u nastavku prvenstva ekipa konačno zaigrati u njihovim pravim klupskim bojama.

Ekipa se uveliko sprema za početak prvensta koji bi trebao da bude početkom aprila. Do tada Šumadinac će kroz kontrolne utakmice brusiti formu. Već predstojećeg vikenda zakazan je susret sa timom BSK (Brajkovac), zatim Mladost Baroševac (12.3), Borac Arnajevo (19.3) i Petka 26. marta.

Prolećni deo prvenstva Šumadinac otvara na gostovanju ekipi Poleta. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading