PLEJADA MLADIH IGRAČA OBUKLA DRES PARMENCA: Bivši zonaš postavlja zdrave osnove u igračkom kadru!

Autor:

Sport

05.02.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se nalazi u nepovoljnoj situaciji pred nastavak sezone.

PLEJADA MLADIH IGRAČA OBUKLA DRES PARMENCA: Bivši zonaš postavlja zdrave osnove u igračkom kadru!

Foto: FK Parmenac

Prošlogodišnji zonaš će ove sezone morati da se pomiri da će i ove godine završiti na poziciju koja vodi u niži rang.

Republika

Na zimsku pauzu ekipa je otišla sa poslednjeg mesta Moravičke okružne lige (grupa Jug), sa samo tri boda. Prvi tim iznad njih ima četiri više. Iz lige ispadaju poslednje četiri najlošije plasirane ekipe, pa se već može naslutiti da će Parmenac biti jedna od njih.

U aktuelnom prelaznom roku igrački kadar je ojačan dolaskom devet novih igrača. Prosek godina novajlija je 16-17, uprava želi da pruži priliku momcima koji žele da se dokažu i pokažu. U preostalim mečevima prolećnog dela stručni štab će imati priliku da se uveri u njihove mogućnosti, trener će iskoristiti taj period za uigravanje. 

Sigurno da niko u klubu neće odustati bez borbe, ali je situacija takva da će Parmenac sledeće sezone biti član Gradske lige. Uprava kluba će u narednom periodu raditi na stvaranju planja za ekspresan povratak za početak u okružni rang takmičenja. 

Parmenac pripreme za drugi deo sezone počinje 19. februara, sedam dana kasnije igraju i prvi pripremni meč protiv ekipe Takovski ustanak. Plan priprema je da igrački kadar na nogama oseti što više utakmica, i da se koliko toliko popravi stanje na tabeli u drugom delu sezone. 

Prvi takmičarski meč igra se protiv prvog pratioca, ekipe Borca. U derbiju začelja, u prvom susretu slavio je tim iz Čačka rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading