ŠAJA SE OZBILJNO PRIPREMA ZA PROLEĆE: Ekipu predstojećeg vikenda očekuje dupli program kontrolnih mečeva!

Autor:

Sport

17.02.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji član opštinskog ranga se priprema za napad na sam vrh tabele.

ŠAJA SE OZBILJNO PRIPREMA ZA PROLEĆE: Ekipu predstojećeg vikenda očekuje dupli program kontrolnih mečeva!

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

U Šatrincima se polako spremaju za nastavak prvenstva. Igrački kadar je ojačan dolascima proverenih igrača, u toku je i pripremni period za vreme kojeg se igraju i kontrolne utakmice.

Republika

Lider na tabeli, sastav Planinca beži ekipi 27. Oktobar četiri boda, imajući u vidu da je na proleće u opticaju još 27 bodova, razlika je dostižna. Uprava kluba je u nedavno završenom prelaznom roku angažovala igrače koji bi trebalo da dodatno poboljšaju sliku na proleće.

Jovan Erkanović i Marko Tagliavia su obukli dres tima, njima se od pre par dana pridružio i Krstivoje Damnjanović (29). 

Popularni Krle igra na poziciji klasičnog napadača, ali zna da odgovori zadacima i na ostalim mestima u napadu. Krasi ga velika borbenost, snaga i odličan realizacija pred golom protivnika. U karijeri je nastupao za veliki broj klubova, u Šatrincima je stigao iz redova Napretka (Žarkovac). Pre toga je igrao za Mladost (Buđanovci), Slogu (Voganj), Napredak (Popinci), Donji Petrovci, Frušku Goru (Ruma) i PSK Putinci. 

Republika

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

 

Dolaskom Krstivoja uprava kluba je poručila da je prelazni rok za njih i zvanično završen. Sada je na treneru da uklopi igrače i da se spreme što bolje za nastavak prvenstva. 27. Oktobar je već odigrao jedan kontrolni meč sa sastavom Radničkog iz Iriga.

Ovog vikenda sprema se dupli program prijateljskih utakmica. Na Šaja Areni stiže Srem iz Sremske Rače i taj susret je zakazan za subotu od 15 časovai 30 minuta. Dan kasnije tim iz Šatrinaca gostuje u Ljukovu istoimenoj ekipi. 

Republika

Foto: FK 27. Oktobar Šatrinci

 

Odmah na startu prolećnog dela prvenstva 27. Oktobar će imati priliku da se dodatno približu samom vrhu tabele. U goste im stiže lider na tabeli, u prvom susretu Planinac je uzeo sva tri boda, rezultat je bio 1:0.

BONUS VIDEO: 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading