EKIPA JE U MIRNOJ LUCI: Čak 11 novih imena našlo se na spisku igrača posle prelaznog roka!

Autor:

Sport

12.02.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle sezone na zimsku pauzu su otišli iz zone ispadanja, ali je sada dosta bolja situacija.

EKIPA JE U MIRNOJ LUCI: Čak 11 novih imena našlo se na spisku igrača posle prelaznog roka!

Foto: FK Ursule

Ove takmičarske godine Ursule su na zimsku pauzu sa učinkom 6-2-6 zauzele osmu poziciju na tabeli.

Republika

Ekipa se nalazi na sredini tabele, ne bi trebalo u nastavku prvenstva da brine za svoje mesto u ligi, ali su planovi uprave da se što bolje pozicioniraju na kraju. Igrački kadar je za vreme zimske pauze dosta promenjen.

Što se tiče odlazaka, ekipu su napustili Uroš Radovanović, Darko Milenković i Nikola Vučković. Kada su u pitanju novajlije u igračkom kadru, Ursule su promovisale čak 11 novih lica.

Republika

Foto: FK Ursule

Igrački kadar iz prvog dela prvenstva

Aleksandar Jakovljević, Saša Đinović, David Ivković, Marko Vučković i Stefan Vučković pristigli su iz redova Zenita Oparić. Dušan Stoiljković je dete kluba i on je takođe novajlija, sin nekadašnjeg velikog boca i fudbalera Toplice Stoiljkovića. Seriju pojačanja nastavili su Željko Lukić (Šumadinac Dragovo), Miroslav Todorović (Mladost Jovac), Marko Tomić (PSS) i Filip Milošević (Sloboda Šuljkovac). Stefan Petrović Gera se vraća u redove Ursula iz ekipe OFK Dragoševac.

Iz kluba su povodom završetka prelaznog roka poručili:

- Među pojačanjima imamo devet igrača koji će prvi put nastupati u našim redovima, povratnik u naš tim je Gera. Stoiljković je dete našeg kluba i veoma smo radosni što će nastupati u našem dresu. Svim momcima želimo uspešan boravak u klubu. Hteli bi i da pohvalimo sportskog direktora koji je sa upravom odradio odličan posao za ovaj prelazni rok. 

Ekipa Ursule prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv sastava Morave, sa kojom ima isti broj bodova. U prvom susretu u Ribaru domaći tim je slavio sa 4:0.

BONUS VIDEO: 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading