SOKOLOVI SPREMNI ZA VISOKI LET: Rezultati u pripremnom periodu ulivaju dodatni optimizam za proleće!

Autor:

Sport

11.02.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sokolovi odlično leteli tokom jesenjeg dela prvenstva.

SOKOLOVI SPREMNI ZA VISOKI LET: Rezultati u pripremnom periodu ulivaju dodatni optimizam za proleće!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Ekipa iz Nove Gajdobre prošle sezone napravila je veliki iskorak i posle nekoliko godina u nižem rangu ostvarila je plasman u PFL Sombor

Republika

Na zimsku pauzu Soko je otišao sa deobe desete pozicije i 16 bodova. Trenutni plasman na tabeli je mogao biti dosta bolji, ali je sastav Sokoa igrao po principu toplo-hladno. Ekipa je tek pred kraj sezone uspela da veže tri meča bez poraza i time je dosta popravila svoju poziciju pred nastavak takmičenja.

Što se tiče igračkog kadra nije bilo većih promena, ekipa je osvežena sa dva nova fudbalera. 

Republika

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Erak - Staletović

Velibor Erak (30) stigao je iz redova Tvrđave (Bač). Radi se o veoma iskusnom igraču koji je u karijeri nastupao za sastave Orlovi (Bačka Palanka), Budućnost (Parage), Hercegovac (Gajdobra), Krila Krajine (BP), Budućnost (Mladenovo), Slaviju, Bačku i Bežaniju. 

Dragutin Staletović (26) je u prethodnom periodu nastupao za ekipu Budućnosti iz Savinog sela. Fudbalom je krenuo da se bavi u redovima Inđije, a kasnije ga je karijera vodila kroz ekipe Orlova (BP), Naša Zvezda (Silbaš), OFK Bačku 1945 i Petrovaradin.

Nema sumnje da je sastav iz Nove Gajdobre dobio dva proverena i iskusna igrača, koji će biti veliki bonus za nastavak prvenstva u debitantskoj sezoni kluba u ovom rangu takmičenja. 

Ekipa Soko je već u jakom ritmu što se tiče pripremnog perioda. Juče je odigrana i druga prijateljska utakmica, savladana je ČSK Pivara sa 2:1. Od početka priprema sastavi su se i sa sastavom Budućnosti iz Mladenova, i tada su takođe slavili, rezultat je bio 2:0 u njihovu korist. 

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara na gostovanju sastavu Budućnosti (Parage). U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, a ni golova. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading