ŠUMADINAC SE BUDI: U Binovcu će se na proleće igrati dosta bolji fudbal!

Autor:

Sport

11.02.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osam godina klub je krenuo sa takmičenjem.

ŠUMADINAC SE BUDI: U Binovcu će se na proleće igrati dosta bolji fudbal!

Foto: FK Šumadinac Binovac

Vratiće se Šumadinac

Šumadinac je posle nekoliko godina pauze opet uzeo učešće u takmičarskom fudbalu. U svojih poslednjih pet sezona bili su članovi opštinskog, ali i okružnog ranga.

Republika

Trenutno se ekipa takmiči u Drugoj gradskoj ligi Smedereva, u kojoj su posle prvog dela sezone upisali sedam bodova. Taj bodovni saldo bio je dovoljan za sedmu poziciju na tabeli. 

Republika

Foto: FK Šumadinac Binovac

 

Pre početka takmičarske godine igrači iz sela okupili su se kako bi pored pokretanja kluba, krenuli i sa sređivanjem uslova za takmičenje. Renoviranje su svlačionice, sređen je teren, odrađeno je osvežavanje prostorija. 

U pauzi između dva dela prvenstva ekipa je ojačana sa čak devet novih igrača. Reč je o igračima koji su svoj kvalitet već dokazali na drugim mestima i sada je vreme da pomognu ekipi da napreduje. 

Što se tiče pripremnog perioda, pored redovnih treninga biće odigrane prijateljske utakmice. Već 26. ovog meseca protivnik će biti ekipa Vrbovac, Landol će biti protivnik 5. marta, zatim Ravni Gaj (11.3) i Petrijevo (19.3).

Šumadinac prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Zeppelin. U prvom susretu ova dva tima u Binovcu rezultat je glasio 2:0 za gostujući tim. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading