MEZGRAJA JE OPET U MODI: Triling povratnika oblači plavo-beli dres!

Autor:

Sport

28.01.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mezgraji bez većih promena u ovom prelaznom roku.

MEZGRAJA JE OPET U MODI: Triling povratnika oblači plavo-beli dres!

Foto: FK Mezgraja

Fudbalski klub Mezgraja osovan je 2020. godine u istoimenom mestu u Nišavskom okrugu.

Republika

Prvu takmičarsku sezonu u Drugoj Niškoj ligi završili su na odličnom trećem mestu na tabeli, prošle godine u drugom delu prvenstva su doživeli pad forme što ih je odvelo na šestu poziciju.

Mezgraja je jesenji deo aktuelne sezone završila sa 13 bodova što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli. Ekipa je imala jako loš start, u prvih pet mečeva vezali su isto toliko poraza. Rezultati u drugom delu su bili odlični. Na sedam utakmica imaju skor 5-1-1. 

Igrački kadar u ovom prelaznom roku se neće mnogo menjati. Za sada su pristigla tri nova igrača.

Martin Ilić (19) će u nastavku sezone nositi dres Mezgraje. Martin dolazi iz redova Sloge (Donja Trnava), sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa treće pozicije Prve Niške lige. Pre toga je nastupao za Radnički 1936 (Trupale) i Šampion Nais. Ovo je njegov povratnički mandat u klubu. Ilić se najbolje snalazi na poziciji veznog igrača.

Republika

Foto: FK Mezgraja

Nešić Đorđe

Nešić Đorđe (23) je kao i Ilić povratnik u dres Mezgraje. Nešić je posle dve godine u klubu odlučio da ode u Polet (Radevac) prošlog leta, ali se posle samo šest meseci vraća. Igra na poziciji desnog krila i odlikuje ga odličan udarac levom nogom. 

Triling pojačanja zatvara Đorić Zoran. Đorić zauzima mesto golmana na terenu i vraća se iz penzije kako bi pomogao klubu u ostvarivanju što boljih rezultata u drugom delu sezone.

Sastav Mezgraje je u prvom kolu prolećnog dela prvenstva slobodan tim. Prvi takmičarski susret u 2023. godini igraju na gostovanju u Donjem Komrenu. Mladost je u prvom meču slavila minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading