U MINUT DO DVANAEST: Pred zatvaranje transfer pijace u Draginac stigla braća Tešić!

Autor:

Sport

26.02.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu Budimir Budo Jovanović u Dragincu je prelazni rok verovatno završen.

U MINUT DO DVANAEST: Pred zatvaranje transfer pijace u Draginac stigla braća Tešić!

Foto: FK 14. Oktobar Draginac

Stadion u Dragincu

Devetoplasirani sastav Opštinske lige Loznica je u zimskom prelaznom roku pretrpeo određene promene.

Republika

Uprava kluba je aktivno radila na jačanju igračkog kadra kako bi se partijama u nastavku sezone ekipa podigla na tabeli. Dres tima iz Draginca obukli su Marko Đurić, Aleksandar Nenadović, Dejan Živanović i Nikola Rašević

Simpatizere 14. Oktobra je pre par dana obradovala informacija da su poslednjeg dana prelaznog roka dres njihovom kluba zadužili braća Tešić.

Blizanci, Lazar i Predrag rođeni su 19. avgusta 2003. godine, prethodnih šest meseci branili su boje Mladosti iz Brezjaka. Igrali su još i za Radnički Klupci, Mačvu, Pčelinjo, a počeli su u Loznici. Braća Tešić se najbolje snalaze u napadu, posebno kada se na terenu nađu zajedno, ali mogu pokriti i pozicije u ofanzivnom veznom redu.

Dolaskom blizanaca bi trebao i zvanično biti završen prelazni rok za 14. Oktobar. Ekipa je dodatno ojačana mladim i veoma talentovanim igračima i sada je na treneru da što bolje sklopi mozaik za nastavak prvenstva.

Na otvaranju drugog dela prvenstva u Draginac stiže sastav Stolice. U prvom susretu u ekipa 14. Oktobar je na gostovanju poražena rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading