MLADOST JE SLAVILA U PRVOM SUSRETU: Vinogradar želi da se sada revanšira za poraz!

Autor:

Sport

24.02.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima iz donjeg dela tabele.

MLADOST JE SLAVILA U PRVOM SUSRETU: Vinogradar želi da se sada revanšira za poraz!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U nedelju će se u Riljcu na stadionu Vinogradara odigrati susret izmđu istoimene ekipe i sastava Mladosti iz Donjeg Katuna.

Republika

Vinogradar se posle jesenjeg dela prvenstva sa učinkom 3-2-11 nalazi na 15. poziciji na tabeli. Sastav iz Riljca nikako nije uspevao da pronađe pravu forma uz pomoć koje bi napravio neki niz boljih rezultata. U nekim mečevima sportska sreća nije bila naklonjena na njihovu stranu, pa su ostajali bez bodova u veoma neizvesnim utakmicama.

Predsednik Vinogradara, Momir Jevtić je za naš portal povodom nastavka provenstva izjavio:

- Za vreme zimskog prelaznog roka osvežili smo svoje redove sa četiri nova igrača, za koje verujemo da će nam doneti dodatni kvalitet za nastavak sezone. Očekujemo takođe i da će se brojno stanje na okupljanjima povećati. Sa sastavom Mladosti očekuje nas jako tvrda utakmica, radi se o veoma iskusnoj i čvrstoj ekipa, ali se nadamo da ćemo uz podršku navijača ostvariti pozitivan rezultat.

U Riljac će u nedelju gostovati bivši član Prve Rasinske okružne lige, ekipa Mladosti. Sastav iz Donjeg Katuna je do desetog kola bio u promenjivoj formi, zatim je naišla serija od šest vezanih poraza što je u mnogome uticalo na spuštanje u donji deo tabele. Zimsku pauzu su proveli na 13. poziciji sa 16 bodova.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom ekipe Mladosti na njihovom terenu rezultatom 4:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading