POSLE PRVOG SUSRETA OČEKIVANJA NAVIJAČA SU VELIKA: Toljevčani stižu u Počekovinu!

Autor:

Sport

24.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su sa nestrpljenjem čekali početak prolećnog dela prvenstva.

POSLE PRVOG SUSRETA OČEKIVANJA NAVIJAČA SU VELIKA: Toljevčani stižu u Počekovinu!

Foto: FK Mladost Toljevac

U rasinskom okrugu će se lopta kotrljati za vreme takmičarskih mečeva ranije nego u ostalim delovima Srbije.

Republika

Već za vikend nastavlja se takmičenje u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi. Duel koji će biti veoma zanimljiv igra se u Počekovini na terenu kraj škole.

Domaći tim od ispadanja iz prvog ranga već tri godine na kraju sezone drži poziciju u donjem delu tabele, takav je slučaj i posle jesenjeg dela ove takmičarske godine. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 3-4-9, što je bilo dovoljno za 14. poziciju. U prvih pet kola pored četiri nerešena rezultata, zabeležen je i jedan trijumf, ali je kasnije forma bila promenjiva.

Sa druge strane centra u Počekovini nalaziće se sastav iz Toljevca. Prošlogodišnji član višeg ranga odlučio je da ove sezone postavi zdrave osnove, kako bi se u budućnosti ekipa što bolje kotirala. Posle prvog dela prvenstva sa 22 boda drže devetu poziciju na tabeli, serija od šest mečeva bez pobede je u velikoj meri doprinela da se Mladost ne nađe u samom vrhu.

Iz redova Mladosti su povodom početka drugog dela prvenstva za naš portal izjavili:

- Očekuje nas jako teško gostovanje ekipi Poljoprivrednika koja se dosta pojačala, i koja je po našem mišljenju nezasluženo na poziciji koju trenutno zauzima. Što se tiče nas, imamo jako mlad sastav sa samo tri igrača koji su preko 30 godina, upravo to nas je "koštalo" nekih bodova u toku prvog dela sezone. Ciljevi pred početak takmičarske godine bili su da se održimo u ligi, i možemo slobodni reći da da je to već sada ispunjeno. 

U prvom susretu u Toljevcu nije bilo pobednika. Odigran je veoma zanimljiv meč koji je završen podelom bodova, rezultat je glasio 3:3.

Poljoprivrednik (Počekovina) - Mladost (Toljevac)

Subota, 25. februar od 14:30

Stadion kraj škole u Počekovini

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading