ZAGREVANJE: Varvarinci šesticom otvorili seriju kontrolnih mečeva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varvarinci bruse formu za nastavak puta ka ostvarenju zacrtanog cilja.

ZAGREVANJE: Varvarinci šesticom otvorili seriju kontrolnih mečeva! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Fudbaleri Temnića 1924 iz Varvarina prvi deo šampionata u okviru Prve rasinske okružne lige okončali su sa skorom od 16 pobeda i jednog remija i sa 49 osvojenih bodova ubedljivo drže lidersku poziciju i u gradu na obali Velike Morave, već sada mogu razmišljati o učešću u zonskom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Krajem meseca januara Varvarinci su započeli sa pripremama za nastavak sezone. Klub je već informisao javnost da u nastavak takmičenja ulazi sa trojicom pojačanja. U redove Temnića 1924 pristigli su Dragoljub Kolarević doskorašnji štoper Juhora iz Obreža, desni bek Morave 1918 iz Ćuprije Milan Todorović, kao i napadač Boris Đorđević koji u Varvarin stiže iz Velike Drenove.

Nakon trenažnog procesa, na red je došlo i odigravanje kontrolnih mečeva. Prvi pripremni susret, fudbaleri Temnića 1924 odigrali su protiv ekipe Mladosti Toljevca, ekipe koja se takmiči u nižem rangu takmičenja, Drugoj rasinskoj okružnoj ligi.

 

Prema očekivanju Varvarinci su ostvarili ubedljiv trijumf postigavši po tri pogotka u svakom od poluvremena, tako da je konačni ishod glasio 6:0 (3:0).

Interesantno je napomenuti da su svih šest golova za varvarinski klub postigli različiti fudbaleri, a u listu strelaca su se upisali Nikola Marković, Milan Todorović, Vladan Ilić, Veselin Veljković, Boško Branković i Jovan Jovanović.

 

Prolećni deo šampionata u okviru Prve rasinske okružne lige startuje poslednjeg vikenda meseca februara, a Varvarinci će na prolećnoj premijeri gostovati u Parunovcu istoimenoj ekipi. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom Temnića 1924 rezultatom 3:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading