BODOVNI SALDO GARANTUJE OSTVARENJE CILJEVA: Plasman u viši rang sada je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za prvenstvene bodove, kada je prvi deo sezone u pitanju je okončana.

BODOVNI SALDO GARANTUJE OSTVARENJE CILJEVA: Plasman u viši rang sada je na dohvat ruke!

Foto: FK Velika Drenova

Susretom u Donjem Katunu okončani su prvenstveni mečevi kada je jesenji deo sezone 2022/23 u pitanju.

 

Duel između Mladosti iz Donjeg Katuna i Velike Drenove odigran je u okviru Druge rasinske okružne lige, a u pitanju je zaostali susret 13. prvenstvenog kola koji je trebao da se odigra krajm meseca oktobra.

Prema olekuvanju najefikasnija ekipa ovog ranga takmičenja Velika Drenova je slavila rezultatom 5:2, a ovim trijumfom gostujući fudbaleri su se probili do druge pozicije i tokom predstojećeg proleća vodiće veliku borbu sa ekipom Borca iz Gornjeg Katuna kada je plasman u viši rang, Prvu rasinsku okružnu ligu u pitanju.

Po dva pogotka za pobedničku ekipi postigli su Radiša Joksić i Marko Nikolić, dok je jednom mrežu domaćina zatresao Nikola Jolić.

Sa druge strane ekipa Mladosti je zabeležila deseti prvenstveni poraz i polusezonu su okončali sa 16 osvojenih bodova na 13. poziciji Druge rasinske okružne lige.

Prolećne borbe ekipa Mladosti iz Donjeg Katuna započeće gostovanjem u Riljcu ekipi Vinogradara, dok će fudbaleri Velike Drenove gostovati u Dublju, ekipi Kamenorezac 76.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading