SA BANJICE U PEČALBU: Fudbaler Rada na pozajmici u klubu iz rodnog mesta Kraljevića Marka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdanak čuvene fudbalske škole kluba sa Banjice odlazi u Severnu Makedoniju.

SA BANJICE U PEČALBU: Fudbaler Rada na pozajmici u klubu iz rodnog mesta Kraljevića Marka!

Foto: FK Pobeda Prilep

Veliki broj sjajnih fudbalera ponikao je u redovima beogradskog Rada, a mnogi od njih su nakon nastupa u opremi nebesko plave boje pravili sjajne karijere i širom Starog kontinenta.

 

Prethodnih godina "građevinari" se susreću sa finansijskim pošteškoćama, ali to ne sprečava sportski sektor kluba sa Banjice da iz svojh redova u fudbalski svet ne izbacuje nove bisere.

Mladi devetnaestogodišnji Vasilije Delibašić ove zime idu na novu pozajmicu. Njegova sledeća destinacija biće Severna Makedonija i ekipa Pobede iz Prilepa.

Crnogorski reprezentativac u selekciji do 19 godina igra na poziciji napadača. Fudbalski je prohodao u mlađim kategorijama Rada, a prvi deo aktuelne sezone proveo je kao pozajmljeni fudbaler u ekipi dobanovačke Budućnosti.

Foto: Privatna arhiva

U perioda provedenog na Banjici

 

Od njega će se u Prilepu mnogo očekivati, a nadaju se u rodnom gradu Kraljevića Marka da će pomoći klubu da prevaziđe neefikasnost, s obzirom da je ekipa Pobede do sada u okviru Prve lige Severne Makedonije postizala prosečon manje od jednog pogotka po meču i smatra se da je to glavni razlog što se nekadašnji makedonski šampion nalazi u grčevitoj borbi za opstanak u fudbala naših južnih komšija.

Kada je reč o ekipi Rada, pred "građevinarima" je borba za opstanak u prvoligaškom karavanu. Nebeskoplavi prolećne borbe započinju 25. februara kada će na stadionu "kraj Studenjaka" gostovati ekipi novobeogradskog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading